RadioFarda.com

رادیو فردا

:پخش زنده

صفحه نخست / ايران

سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۸۷

خبر های کوتاه

بشنوید mp3 - windows media - real audio

جمهوری اسلامی بازداشت علی شاکری را تاييد کرد

10 ژوئن 2007

وزارت خارجه ايران تاييد کرد که علی شاکری  فعال سياسی صلح طلب ايرانی – آمريکا یی، در بازداشت است.

محمد علی حسينی ، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی امروز، يکشنبه تاييد کرد که علی شاکری استاد دانشگاه و فعال سياسی صلح طلب ايرانی – آمريکايی بازداشت شده است.

علی شاکری عضو ايرانی شورای «ابتکار شهروندان برای صلح» در دانشگاه ارواين در جنوب کاليفرنياست  و از بازرگانان موفق ايرانی با تابعيت دوگانه ايرانی – آمريکايی بشمار می رود. آقای شاکری سه ماه پيش برای عيادت از مادر بيمار خود به تهران سفر کرد،  اما مسئولان جمهوری اسلامی مانع از خروج او از ايران و بازگشتش به آمريکا شدند.

خبرگزاری دانشجويان ايران  چند روز پيش  گزارش داد ه بود  که  برای علی شاکری به اتهام مسايل امنيتی قرار قانونی صادر شده  و او هم اکنون در زندان است و پرونده  وی  در معاونت امنيت دادسرای عمومی و انقلاب تهران در دست رسيدگی است.

جمهوری اسلامی هاله اسفندياری  و کيان تاجبخش، دو پژوهشگر و فعال مدافع حقوق مدنی و سياسی ديگر نيز که دارای تابعيت دو گانه  ايرانی – امريکائی هستند، به اتهام جاسوسی بازداشت و زندانی کرده است.

مطالب بیشتر

10 ژوئن 2007
تمام حقوق مربوط به این وب سایت براساس قانون کپی رایت برای رادیو فردا محفوظ است. تماس با ما: info@radiofarda.com