RadioFarda.com

رادیو فردا

:پخش زنده

صفحه نخست / ايران

شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۷

خبر های کوتاه

بشنوید mp3 - windows media - real audio

رئیس سندیکای شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ربوده شد

11 ژوئیه 2007

بگفته منابع کارگری در ایران، شب گذشته (نوزدهم تیرماه)، افراد مسلح و ناشناس، در پی ضرب و شتم منصور اسانلو رئیس سندیکای شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، او را ربوده و به محل نامعلومی برده اند.
ابراهیم مددی نایب رئیس این سندیکا به رادیو فردا گفت: منصور اسانلو هنگامی که شب گذشته در یکی از اتوبوس های شرکت واحد به طرف منزلش حرکت می کرد، مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت.
منصور اسانلو تا کنون بارها مورد حمله عوامل امنیتی- اطلاعاتی جمهوری اسلامی قرار گرفته و بازداشت شده است. رئیس سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه پیشتر بیش از ۷ ماه در اوین زندانی و سپس با قید وثیقه آزاد شده بود. نزدیکان به آقای اسانلو قویاً احتمال می دهند که این بار نیز ماموران اطلاعاتی-امنیتی جمهوری اسلامی او را بازداشت کرده باشند.
 

مطالب بیشتر

11 ژوئیه 2007
تمام حقوق مربوط به این وب سایت براساس قانون کپی رایت برای رادیو فردا محفوظ است. تماس با ما: info@radiofarda.com