RadioFarda.com

رادیو فردا

:پخش زنده
:پخش زنده

صفحه نخست / ايران

سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۸۷

خبر های کوتاه

بشنوید mp3 - windows media - real audio

هشدارحداد عادل درباره خطرکمبود آب و برق درايران

6 مه 2008

غلامعلی حداد عادل، رئيس مجلس شورای اسلامی امروز در جلسه علنی مجلس با هشداردر باره خطر کمبود آب، برق و محصولات کشاورزی بدليل خشکسالی، گفت : دولت بايد با مديريت و اقدامات گسترده  با اين وضع مقابله کند.
 آقای حداد عادل با اشاره به افزايش قيمت مواد غذائی و خشکسالی در برخی مناطق جهان و همچنين توصيه های آيت الله خامنه ای به مردم ايران برای  صرفه جوئی، افزود: درست است که مردم بايد صرفه جوئی کنند و دعا برای باران نيز خوب است اما کشاورزان با مراجعه به او، از نابودی مزارع و باغ های خود می گويند.

او ادامه داد که  خشکسالی و کمبود آب، کمبود محصولات کشاورزی ، مواد غذائی و برق را همراه خواهد داشت و با توجه به سرمازدگی محصولات کشاورزی در زمستان سال گذشته وخسارت ديدن کشاورزان،  خشکسالی نيز خسارات فراوانی را به آنها وارد خواهد کرد  و کشاورزان و نمايندگان آنها در مجلس از دولت می خواهند که مديريت نشان دهد و به  کشاورزان خسارت بپردازد.

رييس مجلس شورای اسلامی افزود که  ازوزيران مرتبط دعوت شده است تا هفته آينده برای توضيح اقدامات انجام شده، به مجلس بيايند.

مطالب بیشتر

6 مه 2008
تمام حقوق مربوط به این وب سایت براساس قانون کپی رایت برای رادیو فردا محفوظ است. تماس با ما: info@radiofarda.com