لینک‌های قابلیت دسترسی

logo-print
یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵ تهران ۰۳:۴۵ - ۴ دسامبر ۲۰۱۶

در فیلم «درخشش ابدی یک ذهن پاک»، عشاق سابق برای اینکه بتوانند همدیگر را فراموش کنند، دست به درمان‌های پزشکی می‌زنند تا بتوانند خاطره یکدیگر را از ذهن‌شان پاک کنند. در سال ۲۰۰۴ که این فیلم ساخته می‌شد، هنوز فیس‌بوک متولد نشده بود.

اما اکنون این رسانه اجتماعی بخش بزرگی از زندگی عاطفی انسان‌ها را هم در بر می‌گیرد. عشاق وضعیت رابطه‌شان و همین‌طور عکس‌های بیشماری از لحظات مشترکشان را در فیس‌بوک با دوستان و بستگان به اشتراک می‌گذارند.

اما وقتی یک رابطه تمام می‌شود چه اتفاقی می‌افتد؟

اگر افراد نخواهند همدیگر را از فهرست دوستانشان حذف یا آنها را مسدود کنند، همچنان با اخبار وضعیت او، یادآوری خاطرات مشترک و عکس‌ها روبه‌رو خواهند بود.

اما فیس‌بوک روز پنج‌شنبه اعلام کرد که چاره‌ای برای این عشاق دلشکسته اندیشیده است.

به گزارش نیویورک تایمز، این گزینه تازه، خاطرات مشترک را از دیوار فیس‌بوک شما پاک خواهد کرد و اغلب به‌روزرسانی‌های فردی که شما قصد فراموش کردندش را دارید را نمایش نمی‌دهد.

تمام شدن یک رابطه طولانی به معنای کنکاش در حجم عظیمی از عکس‌ها، پیغام‌ها، اعلام وضعیت‌ها و نظرات است.

الگوریتم‌های فیس‌بوک به این صورت عمل می‌کنند که هر چه میزان ارتباط شما با فردی از میان فهرست دوستانتان بیشتر باشد، اخبار بیشتری از وی را خواهید دید؛ بنابراین بخت اینکه به‌روزرسانی‌های شخصی که رابطه‌تان با او تمام شده را بیشتر از بقیه ببینید، زیاد است.

با فعال کردن گزینه جدید فیس‌بوک، نه تنها اخبار مربوط به شریک سابق، روی دیوار شما ظاهر نخواهد شد، بلکه امکان این را هم خواهید داشت که تگ نام او را از تمام عکس‌های مشترک یک‌جا بر دارید.

امکان این را هم خواهید داشت که تمام نوشته‌های تازه‌تان را هم از فرد سابق پنهان نگاه دارید و او از هیچ‌کدام از این کارها باخبر نشود.

این گزینه تازه فیس‌بوک هم‌اینک تنها در آمریکا و بر روی اپلیکیشن‌های موبایل فیس‌بوک اجرا خواهد شد.

فیس بوک اعلام کرده است که «تغییرات نهایی بر اساس نظرات کاربران اولیه مشخص و اجرا خواهد شد.»

کلی وینتر، یکی از مدیران محصولات فیس‌بوک می‌گوید: «امیدواریم این ابزار به افراد اجازه دهد که پایان ارتباط‌شان در فیس‌بوک راحت‌تر و با حس کنترل بیشتری صورت گیرد.»

این ابزار تازه به کسانی که گزینه پایان رابطه با فرد خاصی را در فیس‌بوک فعال و اعلام می‌کنند، پیشنهاد داده می‌شود؛ بنابراین افراد باید اول تمام شدن رابطه‌شان را در فیس‌بوک اعلام کنند.

نمایش نظرات

XS
SM
MD
LG