شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ تهران ۰۰:۳۲ - ۱۱ فوریه ۲۰۱۲

ايران / سياسی

حمایت رابرت ردفورد از اعتصاب روشنفکران ایرانی در نیویورک

رابرت ردفورد
اندازه متن - +
رابرت ردفورد بازيگر و کارگردان نامدار آمريکایی، در نامه ای از اعتصاب غذای سه روزه ‏روشنفکران و هنرمندان ايرانی در برابر سازمان ملل متحد در نيويورک حمايت کرده است.

اکبر گنجی، فعال سياسی و روزنامه نگار سرشناس ايرانی اعلام کرده است که از روز چهارشنبه اين هفته برای مدت سه روزه در مقابل دفتر سازمان ملل در نيويورک در حمايت از خواست های مردم ايران و آزادی زندانيان سياسی دست به اعتصاب غذا می زند.

رابرت ردفورد با اعلام حمايت خود از اين حرکت اعتراضی، گفته است که ‏«حوادث يک ماه گذشته ايران تکان دهنده بود. بسياری از مردم در اين رويداد کشته، و ‏صدها انسان بی گناه زندانی شدند. و او قوياً از حقوق بشر مردم ايران دفاع می کند.»

هفته گذشته ۲۶ تن از روشنفکران، فعالان سياسی و مدافعان حقوق بشر با انتشار نامه‌ای اعلام کردند که از روز ۳۱ تير تا دوم مردادماه،۲۲ تا ۲۴ ژوئیه، در حمايت از جنبش اعتراضی در ايران در برابر سازمان ملل متحد در نيويورک اعتصاب غذا می‌کنند.

پيشتر هنرمندانی چون گوگوش، ابی، شهيار قنبری، بهروز وثوقی و فرامرز اصلانی نیز با صدور اعلاميه‌هايی اعلام کرده بودند که در اعتصاب غذا و تحصن ايرانيان در برابر سازمان ملل شرکت خواهند کرد.

رضا براهنی، نويسنده، شاعر و منتقد ادبی نیز با صدور بيانيه‌ای اعلام کرد که به جمع ايرانيانی که خواهد پیوست که قرار است جلو سازمان ملل اعتصاب غذا ‌کنند.

آقای گنجی در مورد این اعتصاب غذا در گفتگویی به رادیو فردا گفته بود: «ما برای اينکه صدای اعتراض مردم ايران و زندانی ها را به گوش جهان برسانيم، تصميم گرفتيم يک اعتصاب غذای سه روزه در برابر مقر سازمان ملل در نيويورک برگزار کنيم. خواست اصلی ما محکوم کردن سرکوب ها، بازداشت ها و شکنجه در ايران است و خواستار آزادی سريع تمامی بازداشت شده ها و تمام زندانيان سياسی- عقيدتی هستيم.»
زمان این نظرخواهی به پایان رسیده است
ترتیب:
صفحه از ۳
    بعدی 
توسط: کوروش
۰۴ ۰۵ ۱۳۸۸ ۱۶:۱۱
به نظر من جدا از این که چه کسی هستیم و قبلا چه کاری کردیم باید با هم متحد بمونیم و علیه این ظلم و بی عدالتی بایستیم. ما حتی اگر به قول اقایون دروغگو 14 میلیون نفر هم باشیم میتونیم با نافرمانی مدنی مثل عدم پرداخت قبض موبایل یا اضافه کردن 2000 وات به مصرف برق بین ساعت 9 تا 9:15 کل این دولت رو جابه جا کنیم و به چالش بکشونیم.

توسط: تينا
۰۲ ۰۵ ۱۳۸۸ ۲۲:۲۵
دوستاني كه ميگن گنجي و همفكرانش فقط به فكر خودشون هستند تا حدي درست ميگويند ولي فراموش نكنيم دشمن دشمن من - دوست من است.
فعلا چاره اي نداريم جزء‌اينكه بجاي مادر با زن بابا بسازيم تا ببينيم چي پيش مياد درغير اينصورت بيش از پيش به دوران تحجر و پارينه سنگي برميگرديم البته توسط دكتر!! احمد ينژاد و دارو دسته اش

توسط: Kambiz
۰۱ ۰۵ ۱۳۸۸ ۲۳:۵۴
این یک جنبش مدنی هست و همه می توانند شرکت کنند

توسط: نعیمه
۳۱ ۰۴ ۱۳۸۸ ۱۸:۳۶
اینم یک راهی برای اعتراض به سرکوب و کشتار مردم ایرانه و منم ازش حمایت می کنم.دوستانی که به گنجی ایراد گرفتن لطفابگن خودشون برای همردی با مردم با خانواده شهدای جنبش سبز و اعتراض به خامنه ای چه کردن؟

توسط: آزاده از: تهران
۳۱ ۰۴ ۱۳۸۸ ۱۵:۵۸
فکر میکنم اصلا شما از هیچ چیزی خبر ندارید اکبر گنجی شاگرد عبدالکریم سروش است که 30 سال پیش باعث تصفیه کلی از اساتید باشرف در دانشگاهای ما شد ولطفا نگاهی به مقاله همین اکبر گنجی در مورد چه باید کرد و چه نباید کرد که چندروز پیش نوشته است بنمایید تا کاملا متوجه گردید ایشان فقط قصدشان آزادی دوستان اصلاح طلب خودشان از قبیل بنیادگزار وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی . سعید حجاریان و امثالهم میباشد نه جوانان غیور ما که بدون هیچ پشت و پناهی در زندانهای مخوف تحت شکنجه هستندایشان به هیچ وجه خواهان براندازی جمهوری اسلامی نیستند

توسط: همایون
۳۱ ۰۴ ۱۳۸۸ ۱۵:۱۷
همین آقای گنجی خودش از نزدیکان امام بودند که حالا چی شده که بر ضد این حکومت شدند!

توسط: فرزانه
۳۱ ۰۴ ۱۳۸۸ ۱۱:۲۸
با نظر نادر موافقم خمينى اون موقع خيلى حرفها زد كه بعد به اكثرش عمل نكرد.
خانم مريم شما چه قدر آقاى گنجى را ميشناسين؟؟
ايشون بى گناه 6 سال در زندان بوده و شديدا شكنجه شده، اين را براى آگاهى شما گفتم چون همه مى دونن!!!!

توسط: بهناز
۳۱ ۰۴ ۱۳۸۸ ۱۱:۲۶
ما حتي حاضر نيستيم يك لحظه از اين زندگي زود گذر بگذريم.
اللهي بميرم بعد آقايوني مثل گنجي و حجاريان و... زندگي اشون رو در زندان ها به حالت شكنجه تباه كردند.

توسط: برديا
۳۱ ۰۴ ۱۳۸۸ ۰۲:۳۲
خانم مريم، شما ظاهرا خودتون نقش خاله خرسه را بازي ميكنيد! تمام دنيا ميدانند كه اكبر گنجي سالها شكنجه شده است. براي شما متاسفم.

توسط: نادر
۳۰ ۰۴ ۱۳۸۸ ۱۷:۳۴
ترا به خدا بس کنید شما فکر میکنید اگر شرایط امروز در زمان خمینی بود وضع بهتر از این بود منکه باور نمیکنم این اتفاق بطور برعکس در زمان خمینی هم افتاد و ما دیدیم چگونه رئیس جمهور منتخب مردم را یکشبه با کلی تهمت چگونه خلع ید نمودند درد ما این اون رهبر نیست مسئله اصلی داشتن قدرتی بر تر از قانون ورای ملت بنام ولی فقیه است که باید این مشکل حل شود برای یک لحظه هم که شده به کلمه (ولی) فکر کنید و به احساس درون خود مراجعه نمائید
صفحه از ۳
    بعدی 

به ما بپیوندید