علی مطهری، نایب رییس مجلس، روز سه شنبه با سخنان دبیر و سخنگوی شورای نگهبان درباره نظارت بر اظهارنظرهای نمایندگان مجلس در طول دوره نمایندگی شان، مخالفت کرد.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، آقای مطهری با اعلام اینکه اینگونه نظارت ها، به گفته او، حریت و آزادگی نمایندگان مجلس را از بین میبرد، گفت که در این صورت، نمایندگان، به توصیف وی، ، متملق و چاپلوس خواهند شد.
با این همه، او اشاره کرد که نظارت بر باقی بودن صلاحیت نمایندگان موضوع جدیدی نیست و گفت: اگر نمایندهای جرم بزرگی مانند قتل یا شرب خمر و یا فساد مرتکب شود، مجلس میتواند اعتبارنامهاش را باطل کند.
آیت الله احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان، روز سه شنبه با تاکید بر اینکه نظارت بر نمایندگان نباید تشریفاتی باشد، ابراز امیدواری کرد که نظارت بهتری بر نمایندگان مجلس انجام شود.
پیشتر عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان، گفته بود که بر اساس سیاستهای کلی انتخابات که از سوی رهبر جمهوری اسلامی ابلاغ شده، نظارت این شورا بر نمایندگان مجلس مستمر خواهد شد.