رئیسجمهور ایران ایجاد «فاصله» میان رهبر جمهوری اسلامی و قوای ایران را آرزوی به گفته او «دشمنان ایران اسلامی» دانست و گفت که «آنها این آرزو را به گور میبرند».
به گزارش خبرگزاری دولتی ایرنا، حسن روحانی، شامگاه پنجشنبه ۱۴ خرداد، در آرامگاه آیتالله خمینی گفت که «با هدایتها و رهنمودهای حضرت آیت الله خامنه ای، همه قوا همراه و همگام هستند و فاصلهای میان قوا و رهبری نیست».
وی اضافه کرد: «دشمنان ایران اسلامی این آرزو را به گور میبرند که میان قوا و رهبری فاصلهای ایجاد شود».
آقای روحانی همچنین انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی و رهبری و ولایت فقیه را «سه یادگار بزرگ» آیتالله خمینی برای کشور دانست و تأکید کرد که «ملت ایران در دفاع از استحکام این سه یادگار و حفظ آرمانها و اهداف امام، متحد، همصدا و مصمم است».
حسن روحانی روز چهارشنبه ۲۲ اردیبهشتماه، نیز به گفته او «ترویج دو قطبی بودن کشور و تقابل مسئولان» را «پیگیری خط دشمن» دانسته بود.
گفتههای آقای روحانی درحالی بیان شده که او و رهبر جمهوری اسلامی در ماههای گذشته چندین بار در تریبونهای رسمی و علناً نظرات متضادی را درباره موضوعاتی چون توافق اتمی وین، آموزش زبان انگلیسی، آزادیهای اجتماعی و موضوعات اقتصادی بیان کردهاند.
حسن روحانی ماه گذشته و در پی اظهاراتش درباره آموزش زبان انگلیسی در ایران که بهنوعی پاسخ و تقابل او با آیتالله خامنهای ارزیابی شد، تحت فشار انتقادهای اصولگرایان و شماری از مسئولان قرار گرفت.
در همین حال آیتالله خامنهای با وجود تأیید توافق اتمی وین بارها از آن انتقاد کرده و از جمله روز جمعه گفت که «تجربه مذاکرات هستهای را نباید فراموش کنیم که اگر ما کوتاه هم بیاییم، آمریکا دست از نقش مخرب خود برنمیدارد».
در مقابل اما آقای روحانی در سخنرانی پنجشنبهشب خود بار دیگر گفت که توافق اتمی وین «سایه شوم جنگ» را از سر ایران دور کرده و «پیروزی سیاسی و سپس اقتصادی» را برای جمهوری اسلامی به ارمغان آورده است.
رئیسجمهور ایران، در پیام نوروزی سال ۹۵ خود نیز انتخابات هفتم اسفند را سرآغاز «برجام دو» خوانده و گفته بود که «این برجام قبل از اقتصاد از اخلاق آغاز میشود».
ساعاتی پس از انتشار پیام نوروزی آقای روحانی، آیتالله خامنهای در سخنرانی خود در مشهد بدون ذکر نام، از مطرح شدن «برجامهای دو و سه» و افرادی که به گفته او برای حل مشکلات کشور به مذاکره با آمریکا امید بستهاند، به شدت انتقاد کرده بود.
دیدن نظرات (۳۸)
نظرات بیشتر