آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان میگوید اعضای اتحادیه اروپا باید در مقابل مخالفتِ احتمالیِ آمریکا با معاهده تغییرات آب و هوایی، خروج بریتانیا از اتحادیه، و دیگر چالشهای پیش رو، همبستگی بیشتری داشته باشند.
به گزارش آسوشیتدپرس خانم مرکل روز یکشنبه در سخنانی اظهار داشت که اجلاس گروه هفت در ایتالیا در حکمِ بیدارباشی برای اتحادیه اروپا بود.
اجلاس گروه هفت که شنبه در سیسیل ایتالیا به پایان رسید، با عدم تصمیمگیری آمریکا در مورد متعهد ماندن به معاهده پاریس، نتوانست به موضعی واحد درباره تغییرات آب و هوایی دست یابد.
صدراعظم آلمان گفت: «روزگاری که ما بتوانیم کاملا به دیگران اعتماد کنیم تقریبا بسر آمده و اروپاییها باید سرنوشت خود را بدست بگیرند.»
آنگلا مرکل در سخنان خود بر ادامه روابط دوستانه بین اتحادیه اروپا با ایالات متحده و بریتانیا تأکید کرد.