جمهوری اسلامی همواره در «لحظه حساس کنونی» زیسته است. بحرانهای آن، مانند خودِ انقلاب، تغییر چهره میدهند یا تکثیر میشوند، ولی پایان نمیپذیرند. پس چرا نظام سیاسی هنوز با خطر بیثباتی روبهرو نیست؟
۴۰ سال پس از به زیر کشیده شدن سلسله پهلوی به دست ارتجاع سرخ و سیاه که کشوری را که از کره جنوبی پیش بود به همسایه شمالیاش شبیهتر کرده است، بسیاری از خود میپرسند چه زمانی ستم ضحاک زمانه به سر خواهد رسید؟ یا چه زمانی در ایران انقلاب دیگری برپاخواهد شد؟
جمعیت گستردهای از مردم ونزوئلا روز چهارشنبه در اعتراض به حکومت نیکلاس مادورو تظاهرات کردند، امری که خوان گوایدو، رهبر مخالفان آن را پشتوانهای دانسته تا خود را رئیس جمهور موقت ونزوئلا بنامد.
حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، روز چهارشنبه سوم بهمن با ابراز امیدواری نسبت به تصویب لوایح مرتبط با پولشویی در ایران، گفت که دوستان ایران منتظر چنین امری هستند.
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر و وزیر دفاع اسرائیل، چهارشنبه سوم بهمن در سخنانی خطاب به قاسم سلیمانی، فرمانده شاخه قدس سپاه پاسداران ایران، گفت، «به جای دخالت در انتخابات اسرائیل، بهتر است وضعیت پایگاههایی را که میخواهد در سوریه بنا کند، بررسی کند».
علی ماجدی، سفیر پیشین ایران در آلمان، روز چهارشنبه، سوم بهمن، در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا با اشاره به اتهامهای «ترور و جاسوسی» که برخی کشورهای اروپایی متوجه جمهوری اسلامی کردهاند، گفت: «اروپاییها در مورد ادعاهایی که مطرح کردهاند اسنادی آوردهاند که ما نمیتوانیم آن را به راحتی رد کنیم.»
بیشتر