رادیو به انتخاب شما

برنامه بعدی

گالری عکس

هفته گذشته از نگاه دوربین

ايران / سياسی

آمریکا دعوت از دیپلمات‌های ایرانی را پس گرفت

پرچم ایالات متحده در مقابل ساختمان کنگره

۱۳۸۸/۰۴/۰۴
دولت باراک اوباما، دعوت از دیپلمات‌های ایرانی برای شرکت در مراسم چهارم ژوییه، سالروز استقلال‌ آمریکا، را لغو کرد.

به گزارش آسوشیتدپرس، هیلاری رودهام کلینتون روز چهارشنبه به کارکنان و دیپلمات‌های وزارت خارجه اطلاع داد که دعوت قبلی از دیپلمات‌های ایرانی برای شرکت در مراسم سالروز استقلال آمریکا ملغی شده است.

در پیام وزیر خارجه آمریکا که به دیپلمات‌های این کشور فرستاده شده آمده است: «متاسفانه، شرایط تغییر کرده است و شرکت دیپلمات‌های ایرانی، ‌نظر به اقدامات ناعادلانه‌‌ای که از سوی رئیس‌جمهوری و من محکوم شده، سزاوار نخواهد بود.»

‌در ادامه پیام هیلاری کلینتون تاکید شده که اگر تاکنون دعوتی برای ایرانی‌ها فرستاده شده، لازم است بار دیگر دیپلمات‌های آمریکایی به دیپلمات‌های ایرانی اعلام کنند که حضور آنها در این مراسم به هیچ عنوان در شرایط کنونی درست نیست و اگر در مواردی که از دیپلمات‌های ایرانی دعوتی بعمل نیامده، اقدام دیگری صورت نگیرد.

هیلاری کلینتون، چند هفته پیش به دیپلمات‌های آمریکایی در سراسر جهان مجوز داده بود تا از دیپلمات‌های ایرانی در برای شرکت در مراسم چهارم ژوئیه دعوت بعمل آورند.

به گفته ایان کلی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، مجوز هیلاری کلینتون برای دعوت از دیپلمات‌های ایرانی از آن رو مورد نیاز بود که تهران و واشینگتن مناسبات رسمی با یکدیگر ندارند.

در همین حال رابرت گیبس، سخنگوی کاخ سفید، نیز روز چهارشنبه اعلام کرد با توجه به حوادث روزهای گذشته، که به سرکوب تظاهرات مسالمت‌آمیز معترضان به نتایج انتخابات ایران دلالت دارد، دعوتی از دیپلمات‌های ایرانی بعمل نخواهد آمد.

پیش از لغو دعوت دیپلمات‌های ایرانی، باراک اوباما، روز سه‌شنبه، بکارگیری خشونت علیه تظاهرات‌کنندگان ایرانی را محکوم کرده بود.

پیش از دستور جدید هیلاری کلینتون بنا بر اعلام وزارت خارجه آمریکا هیچ دیپلمات ایرانی به دعوت واشینگتن برای شرکت در مراسم چهارم ژوییه را پاسخ مثبت نداده بود.
زمان این نظرخواهی به پایان رسیده است
     
نظرات
توسط: سمیرا از: تهران
۰۵ ۰۴ ۱۳۸۸ ۰۱:۵۲
خیلی از آقای اوباما سپاسگذاریم
به او بگوید که با این کارش روح ندا را شاد کرد.
امیدواریم خونش تباه نشود .

توسط: بهزاد
۰۴ ۰۴ ۱۳۸۸ ۲۰:۳۶
حمایت از دولت ایران مبارزه با ملت ایران است.
بهتر است تمام کشورها دیپلمات های ایرانی را اخراج کنند.
اینارو ما خود قبول نداریم چه برسد به کشورهای خارجی.

توسط: علی از: مشهد
۰۴ ۰۴ ۱۳۸۸ ۲۰:۲۶
متاسفم که باید شهروند حاکمانی باشم که از کوچکترین شعور وغیرت وشرف بی بهره اند وتمام دنیای کوچکشان ترور وخفقان وچپاول والبته بمب اتمیست

توسط: رامبد از: دبي
۰۴ ۰۴ ۱۳۸۸ ۱۹:۱۵
ديپلماتها و خبرنگاران رژيم بايد از كل كشورهاي حامي دموكراسي اخراج شوند آنهم با تی پا! خبرنگاران رژيم هميشه اخبار بد غرب را بزرگنمايي كرده و با هياهو به خورد ملت ايران می دهند. بايد از اين طريق با این رژيم منحوس مبارزه كرد.

توسط: Pegah
۰۴ ۰۴ ۱۳۸۸ ۱۸:۱۰
Well done. It was what Iranian expected

توسط: فورکلارنده از: تهران
۰۴ ۰۴ ۱۳۸۸ ۱۸:۰۷
خوبه اما کافی نیست به نظرم باید دیپلمات ها رو اخراج کنند نه تنها دیپلمات های ایرانی در امریکا بلکه در بقیه ی کشور ها از جمله کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا روسیه هم که مثل همیشه خون مردم ایران رو توی شیشه میکنه با این فرق که قدیما دولت یا نظام های ایران جلوش می ایستادند اما اینبار دولت و نظام ایران هم به روسیه کمک میکنه.

توسط: hadi از: mashhad,Iran
۰۴ ۰۴ ۱۳۸۸ ۱۶:۱۵
خیلی خوب شد