چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ تهران ۲۰:۳۸ - ۸ فوریه ۲۰۱۲

ايران / اجتماعی

برگزاری راه‌پیمایی در پاریس «در حمایت از اعتراضات مردم ایران»

راه‌پیمایی در پاریس، ۷ فوریه، ۱۸ بهمن (عکس از مریم)
اندازه متن - +
ایرانیان مقیم پاریس، پایتخت فرانسه، و دیگر شهرهای این کشور روز یک‌شنبه گذشته، ۱۸ بهمن‌ماه، «در اقدامی نمادین» و برای حمایت از اعتراضات مردمی در ایران راه‌پیمایی برگزار کردند.

این راه‌پیمایی که با فاصله چهار روز از روز ۲۲ بهمن و راه‌پیمایی سالگرد انقلاب سال ۱۳۵۷ در تهران و ایران برگزار شد به همت «کمیته مستقل ضد سرکوب شهروندان ایرانی» که مقر آن در پاریس است برگزار شد و از میدان رپوبلیک (جمهوری) تا میدان نسیون (ملت) این شهر ادامه داشت.

میرحسین موسوی و مهدی کروبی، دو نامزد انتخابات که به نتیجه آن اعتراض دارند و آن را «مهندسی‌شده» می‌خوانند، نزدیک به دو هفته پیش در بیانیه‌ای مشترک از تمام مردم و معترضان در ایران دعوت کردند که در راه‌پیمایی ۲۲ بهمن شرکت کنند.

از سوی دیگر مقامات جمهوری اسلامی و فرماندهان نیروهای امنیتی و انتظامی ایران نیز در یک ماه گذشته بارها به مخالفان دولت و معترضان در ایران هشدار داده‌اند که هر گونه «اخلال» در راه‌پیمایی از سوی معترضان برخورد شدید این نیروها را در پی خواهد داشت.



بابک فراهانی، عضو کمیته مستقل ضد سرکوب، در گفت‌وگو با رادیوفردا هدف از برگزاری این راه‌پیمایی در آستانه ۲۲ بهمن را «حمایت پیشاپیش از پایداری و اعتراضات به‌حق و مطالبات مدنی مردم ایران» عنوان کرد.

او گفت: «برنامه را ترتیب دادیم برای اعلام حمایت پیشاپیش از پایداری و اعتراضات به‌حق و مطالبات مدنی مردم ایران، و همین طور در اعتراض به سرکوب گسترده و اعدام‌های غیرقانونی و بازداشت‌ها از سوی حاکمیت تمامیت‌خواه.»



به گفته آقای فراهانی، در این راه‌پیمایی که استقبال ایرانیان مقیم فرانسه از آن «بیش از حد انتظار بوده» عده‌ای از فعالان سیاسی و مدنی و روزنامه‌نگاران ایرانی همچون بابک داد و محمدجواد اکبرین برای اعلام همبستگی با مردم ایران حضور داشته‌ و سخنرانی کرده‌اند.

در این راه‌پیمایی همچنین علاوه بر عبدالکریم لاهیجی، رئیس جمعیت دفاع از حقوق بشر در ایران و نایب رئیس فدراسیون بین‌المللی جامعه‌های حقوق بشر، تعدادی از نمایندگان احزاب سیاسی، اعضای پارلمان فرانسه و اتحادیه اروپا و همچنین روزنامه‌نگاران و فعالان مدنی فرانسوی نیز حضور داشتند.

«کمیته مستقل ضد سرکوب شهروندان ایرانی» از زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران و آغاز اعتراضات به نتیجه آن در شهر پاریس فعالیت گسترده خود را آغاز کرده و برنامه‌های مختلفی را در حمایت از مخالفان دولت محمود احمدی‌نژاد ترتیب داده است، از جمله طومار سبز «احمدی‌نژاد رئیس جمهور ما نیست» که در بیش از ۱۸۰ شهر جهان برای آن امضا جمع شد.
زمان این نظرخواهی به پایان رسیده است
ترتیب:
نظرات
     
توسط: مریم از: نوشهر
۲۰ ۱۱ ۱۳۸۸ ۰۰:۰۵
هموطنان عزیز وفعالین «کمیته مستقل ضد سرکوب شهروندان ایرانی» متشکریم! حرکتتان باشکوه و غرور آفرین و مایه دلگرمی ماست. به امید روزی که همه ایرانیان میهن پرست بتوانند در آرامش و آسایش در کنار هم در کشور زیبا و عزیز خودمان ایران زندگی کنند و دوش بدوش هم با توانائیها و شایستگی های سرشارشان این سرزمین کهن و بینظیر آبا و اجدادی را دوباره و بهتر از همیشه بسازند.

توسط: arash kave از: tehran
۱۹ ۱۱ ۱۳۸۸ ۱۸:۵۹
درود وصد درود بر ایرانیان مقیم فرانسه وفرانسوی های طرفدار آزادی وانسانیت رژیم ایران مدعی صادر کردن انقلاب اسلامی وهمینطور مدعی است که رهبریت ومدیریت جهان را در آینده ای نزدیک بدست خواهد گرفت باید از آنها پرسید با این روش که در پیش دارید همین چند صد نفری که طی سی سال مسلمان شدند اکنون فکر میکنند که فریب خوردند واسلام چیزی بجز سرکوب و کشتار و ترور ارمغانی نخواهد داشت پس پیشنهاد میکنیم دست از سرکوب مردم برداشته وبه خواسته های برحق ایرانیان احترام بگذارید احمدی نژاد را برکنار کرده با دمکراسی کردن کشور اسلام را به مساجد ومردم برگردانید وسیاست وکشور داری را به مجلسی متشکل از تمام احزاب سیاسی ونمایندگان تمام ادیان وقومیتهای موجود در ایران واگذار کنید ببینید ایرانیان چقدر کشورشان را دوست دارند که در سرمای بیسابقه پاریس در این روزها به خیابان آمده اند وبرای طرفداری از مردم ایران فریاد آزادیخواهی سر دادند.به خود بیایید وبرای رضایت مردم و خدا دست از برادرکشی وتفرقه افکنی برداشته و کشور را از خطر تکه تکه شدن ومورد تهاجم قرار گرفتن نجات دهید واگر بخواهید به اشتباه های این هفت ماه ادامه دهید بدانید که عاقبت خوبی در انتظار شما وکشور نخواهد بود با تشکر از کمسیون اروپا ومردم فرانسه وایتالیا

توسط: سیاوش در آتش از: تهران
۱۹ ۱۱ ۱۳۸۸ ۱۷:۵۲
از برادران و خواهران با غیرت سبزمان که در خارج از کشور دوشادوش برادران و خواهران داخل کشور مبارزه می کنند عیقاً سپاسگزارم. فیلم تجمع نوفل لوشاتو را در سایت رادیو فردا دیدم و بار دیگر بابت داشتن چنین هم میهنان پاک و دلیری بر خود می بالم. خداوند ایران را سربلند سازد.

به ما بپیوندید