شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ تهران ۱۰:۰۱ - ۴ فوریه ۲۰۱۲

ايران / اجتماعی

بازداشت رهبران يک کليسای خانگی در اصفهان

ريحانه آقاجری و حمید شیفعی
اندازه متن - +
مأموران امنيتی، روز يکشنبه، با يورش به منزل حميد شفيعی از رهبران يک کليسای خانگی در اصفهان، وی و همسرش، ريحانه آقاجری را بازداشت کردند.

سامان کامور، مدير مسئول شبکه خبری مسيحيان فارسی زبان، ضمن تأييد اين خبر به راديو فردا گفت که «عصر روز يکشنبه، ۱۵ نفر از نيروهای امنيتی با لباس شخصی به خانه اين زوج مسيحی هجوم برده و ضمن بازداشت اين دو نفر، کليه لوازم شخصی از جمله کتاب ها، تلفن های همراه ، سی دی ها و حتی قاب عکس های موجود در خانه را ضبط کرده و  آقای شفيعی و خانم آقاجری را به نقطه نا معلومی بردند.»



دراين بازرسی مأموران تعداد قابل توجهی انجيل به زبان فارسی را نيز ضبط کردند.

وی همچنين به راديو فردا گفت که مأموران قصد داشتند خانم آقاجری را با دستبند از خانه خارج کنند که پس از مقاومت خانم آقاجری وی را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

ريحانه آقاجری و حميد شفيعی دو تن از نوکيشان مسيحی شناخته شده در اصفهان هستند که سال ها پيش به دين مسيحيت گرويدند.

پيش از اين نيز اين دو چندين بار به دليل تغيير مذهب به اداره اطلاعات اصفهان احضار و مورد بازجوئی قرار گرفته بودند.

سامان کامور در پاسخ به آخرين وضعيت اين زوج مسيحی به راديو فردا گفت: «خانواده اين زوج مسيحی بازداشت شده روز دوشنبه ۲۰ اسفند طی تماسی که با ستاد خبری ۱۱۳ اطلاعات اصفهان داشتند، مطلع شدند که پرونده آنها هنوز تکميل نشده است. آنها همچنين متذکر شدند که پرونده اين زوج پس از پايان بازجوئی و تکميل محتويات ، به دادگاه انقلاب ارسال خواهد شد.»

وی در پايان ياد آور شد که ستاد خبری اداره اطلاعات هيچگونه توضيحی از محل نگهداری و وضعيت اين زوج مسيحی را به خانواده آنها نداده است.

 ويلسون عيسوی، رهبر کليسای آشوریان کرمانشاه نيز، حدود يکماه پيش توسط نيروهای امنيتی بازداشت شده و هنوز اطلاعی از وضعيت وی در دست نيست.

در اواخر آبان ماه، مرضیه امیری زاده اسماعیل آبادی و مریم رستم پور، دو زن جوان که به علت گرویدن به آیین مسیحیت نزدیک به ۹ ماه در بازداشت بودند،  از زندان اوین آزاد شدند.

گروه کلیسای ایلام در لندن با اعلام این خبر افزود که این دو زن ۳۰ و ۲۷ ساله، بدون وثیقه آزاد شده اند اما همچنان ممکن است به دادگاه فرا خوانده شوند.
زمان این نظرخواهی به پایان رسیده است
ترتیب:
صفحه از ۲
    بعدی 
توسط: ناشناس- مسيحي تهران
۱۴ ۱۲ ۱۳۸۸ ۱۸:۱۱
با سلام اين اولين باري نيست كه مسيحيان را مورد آزار و اذيت قرار مي دهند. در ايران با مسيحيت برخورد خيلي بدي دارند اينها فقط اسلام را قبول دارند و معتقدند غير از اسلام بقيه كافر هستند و به راحتي مي شود آنها را كشت. بدون دردسر و بدون بازخواست. من خودم در شركتهاي زيادي كار كردم و با افراد مختلفي در ارتباط بودم و بي احترامي هاي زيادي را ديده ام و هميشه سكوت كرده ام ولي ايمان دارم كه خداوند روزي جواب همه اينها را خواهد داد. به اميد آن روز

توسط: i.i 25 از: alien
۱۴ ۱۲ ۱۳۸۸ ۱۶:۵۳
به نام خدا .باسلام به رادیو فردا. متا سفم که جمهوری اسلامی ولایت مطلقه فقیه اسلام فردی خامنه ای نظامی کودتاچی آبروی مسلمانان رابرد وازهمه مهمتر آبروی کتاب آسمانی قرآن را برده وبه مردم میهن بزرگ هم بی احترامی به نام اسلام می گوید وبه نام اسلام تمام میشودحکومت نظامی جمهوری اسلامی خامنه ای.

توسط: حسن از: نروژ
۱۴ ۱۲ ۱۳۸۸ ۱۳:۲۶
اسلام دین آزادی هست و هیچ وقت نباید نسبت به کسانی‌ که تغییر دین میدهند خشونت به خرج داد، بلکه باید دلیل افراد را برای تغییر دین پرسید.

اما دولت ایران با بسیاری از مسائل به شکل سیاسی برخورد می‌کند به این معنی‌ که دستگیری و برخورد با افراد از روی قوانین اسلام نیست بلکه از تفکر آنها نسبت به صلاح خودشان هست. هر وقت که احساس کنند چیزی به نفع آنهاست برایش آیه و روایتی میسازند روزی گفتند که اسلام مرز ندارد بعد از پایان نیاز آنها دوباره مرز دار شد، و الی‌ آخر...

توسط: mari
۱۴ ۱۲ ۱۳۸۸ ۱۰:۳۴
من نمی‌فهمم مگه کلیسا کم تا حالا خیانت کرده به مردم؟ کم باعث جنگ بود توی دنیا؟ اینا دیگه خیلی‌ خوشن که می‌رن سراغ مسیحیّت از چاله به چاه!!!!!!

توسط: سياوش از: ايران
۱۴ ۱۲ ۱۳۸۸ ۰۸:۳۷
دين تاريكيست!
ايا شايسته است كه فريب "شهر نبات كلاغ داستانه مزرعه حيوانات" رو بخوريم!؟

توسط: کاوه از: مونترا
۱۴ ۱۲ ۱۳۸۸ ۰۳:۱۶
با آقای امیر کاملا موافق هستم. متأسفانه بخشی از مردم ایران نشان داده اند که بدون تفکر تصمیم میگیرند نمونهٔ آن دیدن عکس آقای خمینی در ماه و پیروی از او بود. الان نیز این هموطنان بدلیل ترویج عقاید ضد اسلام در دنیا و نیز سؤ استفادهٔ ابزاری از دین توسط حکومت جمهوری اسلامی تلاش میکنند تا مسیحیّت را جایگزین دین اسلام کنند. غافل از این که عوض کردن دین نه تنها مشکلی‌ را حل نمیکند بلکه جامعهٔ ایران را نیز دچار تعارض خواهد نمود. از آقای محسن نیز خواهشمندیم تا با سهٔ صدر و منطقی‌ انتقاد نمایند

توسط: زهرا از: قم
۱۴ ۱۲ ۱۳۸۸ ۰۰:۵۱
مگر همین قرآنی که آقایون ازش دم می زنند نگفته که لا اکراه فی الدین؟ مگر اسلام دین تحقیقی نیست؟ آیا اسلام و قرآن تنها برای سرکوب اقلیتهای دینی است؟ شما را به خدا آبروی قرآن و اسلام را بیش از این نبرید که باید پاسخگوی خداوند متعال باشید ای مسوولان جمهوری اسلامی!

توسط: زهرا از: مشهد
۱۴ ۱۲ ۱۳۸۸ ۰۰:۰۱
تو زندانهای کثیفتون چند تا مسیحی و ارمنی کم داشتید حالا چه زندون پرگوهری شده که فکر نمی کنم دیگه در طول تاریخ تکرار بشه .

توسط: soroush
۱۳ ۱۲ ۱۳۸۸ ۲۳:۰۵
آقا ما دیگه دین ا سلام نمیخواهیم. دورو د به همه آزادیخواهان ایران درود به مسیحیان ایران به امید آزادی وطن

توسط: issa از: aseman
۱۳ ۱۲ ۱۳۸۸ ۲۲:۲۳
این رژیم به هیچ عقیده و مرام احترام نمیگذارد
صفحه از ۲
    بعدی