«۹۹» کميک استريپی جديد به زبان عربی است که قهرمانان آن نام های اسلامی دارند و هر يک از آنها، یکی از صفات خدا را دارا هستند.
به نوشته نيويورک تايمز، خوانندگان کميک استريپ در کشورهای عربی تاکنون داستان های قهرمانانی را می خواندند که شهرهای امريکايی را نجات می دادند با هيولاها در توکيو درگير می شدند و يا در برخی موارد معمای جنايتی را در فرانسه حل می کردند.
خوانندگان کميک استريپ در کشورهای عربی هم اکنون در کنار «پوکمون» ژاپنی و يا «سوپرمن» آمريکايی، قهرمانانی با نام های آشنا مانند نورا و يا جبار دارند.
به گفته دکتر«موطاوا»، خالق این کمیک استریپ، هر کدام از شخصيت ها يکی از صفات خدا را دارا هستند. وی می افزايد فقط خدا همه ۹۹ صفت را داراست و ۳۰ تا از اين صفات که مختص خداست در کميک استريپ وی ديده نمی شود.
به نوشته نيويورک تايمز ظاهر آقای «موطاوا» مانند يک شهروند عادی کويتی است ولی وقتی صحبت می کند معلوم است سال ها در نيويورک بوده است . وی به عنوان يک رواشناس در بيمارستانی در امريکا کار کرده و چند کتاب در مورد بچه ها نوشته است.
وی می گويد که قهرمانان داستان های وی فقط عرب نيستند بلکه مسلمانانی از تمامی نقاط جهان هستند.
«تشکيل» شرکت آقای «موطاوا»، از بزرگترين توزيع کنندگان کميک استريپ در خاور ميانه است. اين شرکت توزيع کننده بسياری از کميک استريپ های معروف آمريکايی مانند «هالک» و يا «مرد عنکبوتی» در خاورميانه است.