لینک‌های قابلیت دسترسی

 
در حمله به خانواده های زندانیان سیاسی در برابر زندان اوین عده ای بازداشت شدند
خبر فوری
سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ تهران ۱۵:۴۶

در حمله به خانواده های زندانیان سیاسی در برابر زندان اوین عده ای بازداشت شدند


عکسی از زندان اوین
عکسی از زندان اوین
خانواده های زندانيان سياسی که قصد داشتند مراسم تحويل سال نو را در برابر زندان اوين برگزار کنند، مورد تهاجم و ضرب و شتم ماموران قرار گرفتند.

شاهدان حاضر در اين مراسم به راديو فردا گفتند که عده زيادی از خانواده های دانشجويان زندانی و زندانيان سياسی، روز جمعه، ساعاتی پيش از تحويل سال نو و زمانی که قصد چيدن سفره هفت سين داشتند، با حمله ماموران انتظامی و لباس شخصی روبرو شدند.

در اين تهاجم علاوه بر ضرب و شتم بعضی از افراد، دست کم پنج نفر نيز دستگير شدند. علاوه بر خانواده ها، عده ای از فعالان سياسی و دانشجويی نيز در اين مراسم شرکت داشتند.

به گزارش سايت امير کبير، بهاره هدايت، مهدی عربشاهی، ميلاد اسدی از اعضای شورای مرکزی دفتر تحکيم وحدت و برخی از اعضای خانواده دانشجويان زندانی دستگير شده اند.

سايت امير کبير می افزايد که پس از این دستگیری ها، تعدادی از اعضای شورای مرکزی دفتر تحکيم وحدت جهت پيگيری وضعيت بازداشت شدگان به پليس امنيت مراجعه کردند و نيروهای امنيتی امين نظری و فريد هاشمی، دو عضو ديگر شورای مرکزی تحکيم وحدت را نيز بازداشت کردند.

اين سايت پيشتر گزارش داده بود که «مراسم سمبليک روز جمعه در برابر زندان اوين برای پاسداشت ده‌ها دانشجوی زندانی بود که در دو ماه گذشته به دلايل ناروشن بازداشت شده‌اند و نوروز را در زندان می‌گذرانند.»

امیر کبیر می افزاید: «حسين ترکاشوند، مجيد توکلی، اسماعيل سلمان‌پور، کوروش دانشار، عباس حکيم‌زاده، مهدی مشايخی، نريمان مصطفوی، احمد قصابان، ياسر ترکمن، شبنم مددزاده، محمد پورعبدالله، بهمن خدادادی، علی‌رضا داوودی، حسين سرشومی و ارسلان صادقی از جمله‌ی دانشجويان بازداشتی هستند.»

اين سايت می گوید که خانواده های ۹ تن از اين دانشجويان زندانی دانشگاه پلی‌تکنيک، روز جمعه از ساعت هشت صبح بامداد برای ملاقات فرزندان خود به زندان اوين رفتند اما با وجود موافقت‌های اوليه مسئولين، موفق به ديدار با فرزندان خود نشدند.
XS
SM
MD
LG