در نخستین ساعات بامداد یکشنبه صدای انفجارهایی شدید در دمشق، پایتخت سوریه، شنیده شد و ساعتی بعد، رسانههای دولتی این کشور گزارش دادند که اسرائیل به یک مرکز تحقیقات نظامی در حومه دمشق حمله موشکی کرده است.
هنوز خبری از میزان تلفات و خسارات احتمالی این انفجارها منتشر نشده و اسرائیل نیز از ابراز نظر در این باره خودداری کرده است.
یک مقام اسراییلی که نامش فاش نشده به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته است که هدف این حملات، موشکهای فاتح ایران بوده که قرار بود از سوریه برای حزبالله لبنان فرستاده شود.
در صورت تایید حمله روز یکشنبه توسط اسراییل، این دومین حمله به خاک سوریه در یک هفته اخیر توسط جنگنده های اسراییلی است.
سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، روز یکشنبه با اشاره به حملات اسراییل به خاک سوریه، این اقدام را محکوم کرد.