مدیر کل پزشکی قانونی چهارمحال و بختیاری اعلام کرد گازگرفتگی و خفگی ناشی از کمبود اکسیژن، علت فوت 13 زندانی در حادثه آتش سوزی زندان شهرکرد بوده است.
به گزارش ایرنا، منصور فیروزبخت روز چهارشنبه همچنین خبر داد که اجساد همه زندانیان به خانوادههاشان تحویل داده شده است.
عصر دوشنبه 13 مرداد ماه، آتش سوزی عمدی در زندان شهرکرد رخ داد که در اثر این حادثه 11 زندانی در زمان حادثه و دو زندانی دیگر نیز در بیمارستان جان خود را از دست دادند.
رییس سازمان زندانها پیش از این گفته بود که دوربینها ثبت کردهاند که یک نفر به طور عمدی اقدام به ایجاد آتش در زندان کرده است.
سحام نیوز گزارش داده بود که زندانبانان با قفل کردن درهای اصلی زندان مانع امدادرسانی به زندانيان شدند و رئيس اين زندان نيز با استدلال امکان فرار زندانيان به واحدهای آتش نشانی شهرکرد اجازه تخريب ديوار زندان را برای امداد رسانی نداده است.