جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا عصر سهشنبه، ۲۳ دیماه، برای انجام مذاکرات دو جانبه هستهای با ایران وارد ژنو شد.
به گزارش خبرگزاری رویترز آقای کری روز دوشنبه، ۲۲ دی ماه اعلام کرده بود که برای پیشبرد بیشتر مذاکرات روز چهارشنبه با محمد جواد ظریف، همتای ایرانی خود دیدار خواهد کرد.
پس از انجام مذاکرات میان این دو دیپلمات ارشد ایرانی و آمریکایی، مذاکرات دو جانبه میان ایران و اعضای گروه ۵+۱ در روز پنجشنبه ادامه خواهد یافت و در نهایت روز یکشنبه، ۲۸ دی ماه مذاکراتی جمعی بین تمام طرفهای درگیر برگزار خواهد شد.
خبرگزاری فارس گزارش داده که آقای ظریف پس از دیدار با جان کری، ژنو را ترک خواهد کرد.
عباس عراقچی و مجید تختروانچی، معاونان وزیر امور خارجه ایران و از اعضای ارشد تیم هستهای، در این سفر حضور خواهند داشت و از سوی آمریکا نیز ویلیام برنز، قائم مقام پیشین وزیرامور خارجه، و وندی شرمن، معاون وزیر خارجه آمریکا، در این گفتوگوها حاضر خواهند بود.