فلسطینیها و پلیس اسرائیل روز گذشته و در جریان تظاهراتی برای بزرگداشت کشتهشدگان مسجدالخلیل در کرانه باختری با هم درگیر شدند.
به گزارش خبرگزاری رویترز به نقل از سخنگوی نیروهای نظامی اسرائیل، حدود ۶۰۰ فلسطینی در این تظاهرات شرکت کردند.
در جریان این تظاهرات، فلسطینیها با سنگ به پلیس اسرائیل حمله کردند و پلیس اسرائیل نیز با گاز اشک آور آنها را پراکنده کرد. در جریان این درگیریها دو فلسطینی مجروح شدند.
این تظاهرات به مناسبت ۲۱مین سالمرگ نمازگزاران فلسطینی در مسجد الخلیل برگزار میشد. باروخ گلدشتاین، یک افراطگرای یهودی، عیدفطر سال ۱۹۹۴ وارد مسجد الخلیل شد و ۲۹ نمازگزار را کشته و ۱۲۵ تن دیگر را زخمی کرد. پس از این اتفاق خیابان شهدا که به مسجد الخلیل منتهی میشود، بسته شد و فلسطینیها در حال حاضر خواستار بازگشایی این خیاباناند که مرکز تجاری آنها به شمار میرود.