رئیسجمهور منتخب آمریکا، در گفتوگو با شبکه خبری فاکس گفته است، گزارش نهادهای اطلاعاتی آمریکا در مورد مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری را باور نمیکند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، جان مککین، سناتور جمهوریخواه کمی بعد در گفتوگو با شبکه تلویزیونی سی.بی.اس از دونالد ترامپ خواست بر اساس حقایق بپذیرد که روسیه در انتخابات ریاستجمهوری اخیر آمریکا دخالت کرده است.
خبرگزاری رویترز همچنین از انتشار بیانیه مشترک دو سناتور جمهوریخواه و دو عضو دموکرات سنای آمریکا در این زمینه خبر داد. در این بیانیه تاکید شده، این موضوع نباید مساله حزبی تلقی شود و باید هشداری برای همه آمریکاییها محسوب شود.
کِلیاَن کانووی، مشاور و مدیر کارزار تبلیغاتی آقای ترامپ هم در پاسخ به این نگرانیها در گفتوگو با تلویزیون سی.بی.اس، وجود هرگونه مدرکی در مورد دخالت روسها درانتخابات آمریکا را رد کرده است.
مقامهای آمریکا و ستاد انتخاباتی هیلاری کلینتون پیشتر هم روسیه را به هک ایمیلهای دموکراتها، و درز اطلاعات آنها به ویکیلیکس متهم کرده بود اما روسیه چنین اتهامهایی را رد کرده است.