یک نماینده مجلس اسرائیل می گوید نخست وزیر این کشور اطلاعات محرمانه اسرائیل را برای نمایندگان کنگره آمریکا فاش کرده است تا آنان را با موضع خود بر ضد توافق هسته ای ایران همراه کند.
به گزارش وبسایت خبری واینت، عومِر بَر- لِو (Omer Bar-Lev) ، روز شنبه، گفت، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، زمانی که در مارس سال ۲۰۱۵ برای سخنرانی به کنگره آمریکا رفته بود، این اطلاعات طبقهبندی شده اسرائیل را افشا کرد.
عومر بر- لو، نماینده حزب کارگر اسرائیل به ماهیت و جزئیات اطلاعات محرمانه ای که به گفته او، نتانیاهو افشا کرده اشاره ای نکرد.
نخست وزیر اسرائیل هنوز به اتهام مطرح شده از سوی این نماینده مجلس کشورش پاسخ نداده است.
همچنین به گزارش بلومبرگ، مایکل اورن Michael Oren ، سفیر پیشین اسرائیل در آمریکا، روز جمعه گفت، نتانیاهو در دیدار این هفته با ترامپ، تلاش خواهد کرد که وی را به در پیش گرفتن تحریم های سختگیرانه تازه ای علیه ایران تشویق کند.