نیکلاس مادورو، رییس جمهوری ونزوئلا، می گوید که مجلس موسسان قانون اساسی، که به گفته منتقدان وی به رییس جمهور قدرت نامحدود می دهد، را روز پنجشنبه تشکیل نخواهد داد.
نیکلاس مادورو گفت که تشکیل این مجلس به دلیل آنچه وی سازماندهی در صلح و آرامش خوانده است، به روز جمعه موکول کرده است.
مخالفان دولت ونزوئلا این انتخابات را تحریم کرده و عهد کرده اند که در صورت تشکیل این مجلس، دست به اعتراض بزنند.
از سوی دیگر، به گزارش خبرگزاری رویترز، شرکتی که از سال ۲۰۰۴ با دولت ونزوئلا برای بروز رسانی و تغییر سیستم رایگیری این کشور همکاری میکند، روز چهارشنبه اعلام کرد که تعداد رایدهندگان دستکم یک میلیون بیش از تعداد واقعی اعلام شده است.
آنتونیو موگیشا، مدیر عامل این شرکت، در یک نشست خبری در لندن همچنین گفت که بیشک آمار شرکتکنندگان در انتخابات اخیر مجلس قانون اساسی، دستکاری شده است.
اسمارتمتیک، فناوریهای مربوط به سیستمهای الکترونیکی رایگیری را به کشورهای مختلف ارایه می دهد.
آنتونیو موگیشا از پاسخ مستقیم به این پرسش که آیا این دستکاری، نتیجه انتخابات را تغییر داده است یا خیر خودداری کرد. دولت ونزوئلا گفته است که بیش از هشت میلیون تن در این انتخابات شرکت کرده اند.