یک روز پس از آنکه دو روزنامه چاپ لندن گزارش دادند بریتانیا قصد دارد در قبال آزادی نازنین زاغری، بدهی قدیمی خود به ایران را بازپرداخت کند، حمید بعیدینژاد، سفیر ایران در لندن، روز جمعه در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که این مبلغ «طی روزهای آینده» به حساب بانک مرکزی منتقل خواهد شد.
آقای بعیدینژاد ضمن انتقاد از رسانههایی که به گفته او از «این دعوای حقوقی چهل ساله» اطلاع نداشتهاند، مبلغ بدهی را «۴۵۰ میلیون پوند» اعلام کرد.
تلگراف و سان، دو روزنامه چاپ لندن، روز پنجشنبه به نقل از برخی منابع گزارش دادند که بریتانیا قصد دارد در قبال آزادی نازنین زاغری، «۴۰۰ میلیون پوند» بدهی مربوط به یک قرارداد معوقه تسلیحاتی را به ایران بازپرداخت کند. با این حال مقامهای ایران و بریتانیا ارتباط بین این دو موضوع را رد کردند.
نازنین زاغریرتکلیف سال گذشته در تهران بازداشت و به اتهام آنچه «مشارکت در فعالیتهای براندازی نرم» خوانده شد به پنج سال زندان محکوم شد.