محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور مرگ دو نفر در زندانهای اوین و اراک را تایید کرد اما هر دو مورد را «خودکشی» خواند. نهادهای مدافع حقوق بشر از جان باختن دستکم پنج نفر از بازداشتشدگان اعتراضهای اخیر در ایران خبر داده و نسبت به «فقدان شفافیت» درباره آنچه در زندانهای ایران میگذرد ابراز نگرانی کردهاند.
با این حال محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور، روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت: فردی که در زندان اوین خودکشی کرده معتاد بوده و فیلمی هم از این خودکشی موجود است.
او همچنین با اشاره به تحقیقات درباره زندانی دیگری که در اراک خودکشی کرده، خبر خودکشی یک زندانی در زندان دزفول را «جعلی و غیرواقعی» خواند.
در تظاهرات خیابانی دو هفته گذشته در بیش از ۱۰۰ شهر ایران دستکم ۲۲ نفر کشته و ۳۷۰۰ نفر هم بازداشت شدند.
همچنین به گفته مقامهای ایران، تعدادی از بازداشت شدگان از جمله دهها دانشجو پس از بازجویی های اولیه، به قید کفالت آزاد شده اند.