وزیر خارجه فرانسه حملات مشترک نظامی در سوریه را مشروع ، محدود و متناسب خواند. فلورنس پارلی ، وزیر دفاع فرانسه هم صبح شنبه گفت کشورش خواهان شدت یافتن تنشها و درگیری نیست و بدین دلیل پیش از آغاز عملیات این موضوع به روسیه اطلاع داده شده بود.
به گفته وزیر دفاع فرانسه در این عملیات با هماهنگی آمریکا و بریتانیا موشکهای کروز به سمت مرکز تحقیقات شیمیایی سوریه و دو هدف دیگر پرتاب شدند.
تا کنون اسرائیل ، ترکیه و کانادا حمایت خود را از عملیات روز شنبه اعلام کرده اند.
روسیه ، ایران ، سوریه و حزب الله لبنان این عملیات را بشدت محکوم کرده اند.
سوریه این حملات را « وحشیانه » خوانده و ادعا کرده است عملیات نظامی برای جلوگیری از انجام تحقیقات سازمان بین المللی منع تسلیحات شیمیایی انجام شده است. وزارت خارجه ایران نیز عملیات بامداد شنبه را « تجاوز، نقض آشکار قوانین و موازین بین المللی و نادیده گرفتن حق حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه » خوانده و آنرا محکوم کرده است.
روسیه هم میگوید در واکنش به حمله هوایی آمریکا ، بریتانیا و فرانسه از سیستم دفاع ضد هواییاش استفاده نکرده است . وزارت دفاع روسیه گفته است بیشتر موشکهای شلیک شده از سوی سیستم دفاع ضد هوایی سوریه خنثی شدند.
مسکو همچنین اعلام کرده که احتمالا موضوع حلمه به سوریه را در جلسه اضطراری شورای امنیت مطرح خواهد کرد.
حوالی ساعت چهار بامداد به وقت محلی، آمریکا ، بریتانیا و فرانسه در عملیاتی مشترک چندین مرکز نظامی و تحقیقاتی سوریه را هدف قرار دادند. تا کنون گزارشی از تلفات احتمالی این حملات محدود منتشر نشده است.