صدر اعظم آلمان خواستار عدم لغو توافق هسته‌‌ای با ایران شد

آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان روز چهارشنبه در سخنانی بر ضرورت عدم لغو توافق هسته‌ای با ایران تاکید کرد .

با این وجود خانم مرکل در جمع خبرنگاران در برلین برضرورت گسترش چارچوب مذاکرات با تهران درباره برنامه موشکی ایران و نفوذش در خاورمیانه تاکید کرد.

امانوئل مکرون ، رئیس جمهوری فرانسه نیز روز چهارشنبه بار دیگر خواستار مذاکرات فراگیرتر با ایران شد. آقای مکرون در یک کنفرانس خبری در استرالیا گفت فعالیت‌های هسته‌ای ایران پس از به پایان رسیدن توافق هسته‌ای جاری در سال ۲۰۲۵ یعنی هفت سال دیگر و نظارت بیشتر و بهتر بر برنامه تولید موشکهای بالیستیک دو موضوع مهمی هستند که باید در مذاکرات همه جانبه مطرح شوند.

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا ۲۲ اردیبهشت ، ده روز دیگر، قرار است موضع آمریکا درباره تعلیق یا عدم تعلیق تحریم ها علیه ایران را اعلام کند.