وزیر خارجه فرانسه روز چهارشنبه گفت که به رغم خروج آمریکا از برجام، این توافق «نمرده است».
به گزارش خبرگزاری رویترز، ژان ایو لودریان به رادیوی «آر تی ال»این کشور گفت که امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه امروز، چهارشنبه، با حسن روحانی، همتای ایرانی خود، صحبت خواهد کرد.
وی افزود که پس از این گفت و گو، احتمالا دوشنبه آینده نمایندگان فرانسه، بریتانیا و آلمان روز دوشنبه با نماینده ایران دیدار میکنند.
به نوشته رویترز، وزیر خارجه فرانسه با اشاره به اینکه این کشور مانند دیگران، نگران مسایل دیگری مانند برنامه موشکهای بالستیک ایران است گفت این گونه موضوع ها می تواند بدون لغو توافق هستهای بررسی شود.
آقای لودریان همچنین گفت با شرکت هایی مانند توتال که پروژه های بزرگ اقتصادی در منطقه دارند نشستی برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه «خطر واقعی درگیری» وجود دارد، ابراز امیدواری کرد که این وضعیت تاثیری بر صلح نگذارد.