مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری گفت که اگر کرهشمالی زودتر خلع سلاح هستهای را بپذیرد، ایالات متحده به این کشور برای بازسازی اقتصادش کمک خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، آقای پمپئو گفته آمریکا آماده است به کره شمالی کمک کند تا به یک شکوفایی همچون همسایه خود در کره جنوبی دست پیدا کند.
وزیر امور خارجه آمریکا درباره دیدار با رهبر کره شمالی گفت که دیدار خوبی با او داشته و درباره مشکلات پیچیده، چالش ها و تصمیم های راهبردی با کیم جونگ اون گفتوگو کرده است.
مایک پمپئو افزود: ما در باره این صحبت کردیم که کیم جونگ اون چگونه مایل است در روند صلح پیش برود و آیا او آماده است که در برابر تضمینهایی که می خواهیم به او بدهیم، به طور کامل غیرهسته ای شود.
قرار است که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی تا یکماه دیگر در سنگاپور دیدار کنند.