وزارت اطلاعات در نامه ای به «گزارش تحقیق و تفحص از دو تابعیتیها» از سوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس واکنش نشان داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، وزارت اطلاعات با اشاره به همکاریهای این وزارت خانه با هیئت تحقیق و تفحص مجلس درباره دو تابعیتیها نوشت که پیشتر گزارش داده بود که ۲۱۰ تن به دلیل دو تابعتی بودن و اقامت از نوع گرین کارتی، رد صلاحیت شده اند ولی در گزارش آن کمیسیون گفته شده است که طی دو سال گذشته، ۲۱۰ مدیر دو تابعیتی در نظام شناسایی شدهاند.
در این نامه که به علاءالدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، نوشته شده، اتهام مسامحه و عدم همکاری وزارت اطلاعات با کمیسیون مجلس در مورد دو تابعیتی ها، غیر منصفانه و جهت گیرانه توصیف شده است.
موضوع مدیران دوتابعیتی در سالهای اخیر بارها از سوی مقامهای جمهوری اسلامی مطرح شده و برخی از محافظهکاران و همچنین مقامهای قضایی، مسئولان ایرانی دارای «تابعیت مضاعف» را یکی از مهمترین کانالهای «نفوذ» نام برده و خواستار برکناری آنها شدهاند.