نشست سالانه سازمان مجاهدین خلق و شورای ملی مقاومت در پاریس، روز شنبه، برگزار شد و شماری از سیاستمداران و مقامهای پیشین آمریکا، اروپا و چند کشور منطقه در آن سخنرانی کردند.
محور اصلی این همایش اعتراضهای گسترده در ایران بود که شرکتکنندگان این نشست آن را «نشانه سقوط جمهوری اسلامی در آینده نزدیک» دانستند.
همچنین، وضعیت سیاسی و اقتصادی کنونی ایران، پیامدهای خروج آمریکا از برجام و نقش اروپا در رابطه با اروپا از جمله موارد مطرح شده دیگر در این همایش بود. این سازمان خود را گزینه ای برای جایگزینی حکومت جمهوری اسلامی می داند.
شاهین قبادی، سخنگوی سازمان مجاهدین خلق، به رادیو فردا گفت که سخنرانان نشست روز شنبه در پاریس، بر «اقدام قاطع در برابر حکومت جمهوری اسلامی» تاکید کردند. مریم رجوی، رهبر شورای ملی مقاومت، و همچنین شماری از اعضای رهبری این نهاد در فرانسه مستقر هستند. سازمان مجاهدین خلق حدود ۱۰ سال پیش از فهرست گروههای تروریستی اروپا، و حدود شش سال پیش نیز از فهرست تروریستی آمریکا خارج شد.
ایران این سازمان را گروه تروریستی میداند و بارها از فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی خواسته است که رهبران آن را به تهران مسترد کنند.