علی اکبر ولایتی می‌گوید ایران قصد مذاکره با آمریکا را ندارد

علی‌اکبر ولایتی، مشاور آیت‌الله خامنه‌ای در امور بین‌الملل، صبح جمعه گفته است که تهران نمی‌خواهد با ایالات متحده گفت‌وگو کند و بر این باور است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، ارزش آن را ندارد که مورد خطاب ایران قرار گیرد.

آقای ولایتی در ادامه گفته اگر آمریکا به‌تعبیر او در این توهم است که ایران برای مذاکره به آن‌ها نزدیک خواهد شد، در اشتباه‌اند. مشاور آیت‌الله خامنه‌ای همچنین به برهم خوردن برجام اشاره کرده و از همین رو آمریکا را غیرقابل اعتماد خوانده است.
دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا روز پنجشنبه در پایان نشست ناتو در بروکسل گفت می‌داند که ایران اکنون مشکلات زیادی دارد و اقتصادش درحال فروپاشی است اما روزی مقام‌های ایرانی به او زنگ خواهد زد و خواستار معامله با آمریکا خواهند شد.

آقای ولایتی که در یک نشست خبری در مسکو سخن می‌گفت، تاکید کرده است که ایران حتی تحت تحریم نیز نفت خود را خواهد فروخت.

آمریکا به چین و روسیه هشدار داده در صورت خرید نفت از ایران مشمول تحریم‌های این کشور خواهند شد. وزیر دارایی فرانسه هم خبر داده که واشینگتن درخواست پاریس برای معافیت کمپانی‌های این کشور از تحریم‌های تازه ایران را رد کرده است.