دونالد ترامپ درباره تماس ایران با آمریکا اظهار امیدواری کرد

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز سه شنبه، گفت که امیدوار است تهران زمانی با واشینگتن تماس بگیرد و شاید آنها به یک توافق تازه رسیدند، شاید هم نرسیدند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ در یک نشست خبری در کاخ سفید افزود که با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه،‌ در هلسینسکی، پایتخت فنلاند، درباره توافق هسته ای ایران و سوریه نیز گفت و گو کرده است.

از سوی دیگر، سخنان روز یکشنبه دونالد ترامپ در جریان کنفرانس خبری مشترک با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در هلسینکی، پایتخت فنلاند، واکنش های زیادی در پی داشت.

رئیس جمهوری آمریکا، روز سه شنبه، درباره این نشست خبری گفت که یک اشتباه لفظی در جریان کنفرانس خبری روز یکشنبه، باعث شد که اظهاراتش معنی کاملا برعکسی پیدا کند.

وی افزود که دولت آمریکا با هرگونه تلاش برای دخالت در انتخابات کنگره آمریکا در سال ۲۰۱۸ با اقدامات محکم مقابله خواهد کرد.

همزمان با سخنان دونالد ترامپ، میچ مک کانل، رهبر اکثریت جمهوریخواه در سنای آمریکا، به روسیه هشدار داده است که در انتخابات سال جاری آمریکا دخالت نکند. وی همچنین گفته است که سنا احتمالا مصوبه‌های تازه‌ای درباره تشدید تحریم‌های روسیه خواهد داشت.