رادیو به انتخاب شما

بشنوید

برنامه بعدی

گالری عکس

پيشروي بيابان و خشكسالی در رفسنجان

ايران / سياسی

یک مقام انتظامی شلیک گلوله به خودروی مهدی کروبی را تکذیب کرد

صحنه هجوم نیروهای لباس شخصی به خودروی مهدی کروبی در قزوین

صحنه هجوم نیروهای لباس شخصی به خودروی مهدی کروبی در قزوین

۱۳۸۸/۱۰/۱۹
در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی بر شلیک گلوله به سمت خودروی حامل مهدی کروبی در قزوین، یک مقام پلیس ایران می‌گوید که تمهیدات امنیتی لازم برای حضور مهدی کروبی در قزوین فراهم شده و در جریان خروج مهدی کروبی تیراندازی صورت نگرفته است.

بر اساس گزارش‌هایی که روز جمعه در وب‌سایت‌های خبری منتشر شد، نیروهای لباس‌شخصی شامگاه پنج‌شنبه در شهر قزوین خودروی حامل مهدی کروبی را هدف تیراندازی قرار دادند، اما در این حمله به آقای کروبی و همراهانش آسیبی نرسید.

آن طور که حسین کروبی، فرزند مهدی کروبی، به رادیو فردا گفته است، خودروی این نامزد انتخابات ریاست جمهوری دهم پنج‌شنبه شب در قزوین هدف اصابت دو گلوله قرار گرفته، ولی به دلیل ضد گلوله بودن خودرو، آسیبی به کسی نرسیده و فقط شیشه‌های خودرو شکسته یا ترک برداشته است.

آقای کروبی همچنین در مورد هویت حمله‌کنندگان به خودروی پدرش به رادیو فردا گفته است که تجمع‌کنندگان همگی لباس‌شخصی بودند، ولی در میان آنها فرماندهان سپاه استان قزوین نیز دیده می‌شدند که شش یا هفت نفر از آنها شناسایی شدند.

اکنون فرمانده انتظامی استان قزوین به خبرگزاری نیمه رسمی فارس گفته است که که از زمان انتشار خبر حضور حجت الاسلام مهدی کروبی، تهمیدات لازم برای حضور ایشان فراهم شد و مأموران انتظامی «از ابتدای حضور مردم معترض به حضور کروبی در محل مربوطه مستقر و با اتخاذ تدابیر لازم سعی در کنترل اوضاع داشتند».

این مقام انتظامی همچنین گفته است که «با توجه به شرایط تجمع مردم و با هماهنگی‌های لازم با گروه امنیتی آقای کروبی، ایشان با اسکورت مستقیم و غیرمستقیم پلیس از منزل مذکور خارج شد و در این میان نه تنها درگیری وجود نداشت، بلکه با تدابیر اندیشیده شده حتی یک گلوله نیز تیراندازی نشد و تجمع اعتراضی، بدون تنش پایان یافت».

وی گزارش‌های منتشر شده در مورد حمله به خودروی حامل مهدی کروبی را شایعه و دروغ‌پراکنی خوانده و بدون اشاره به هویت معترضان به حضور مهدی کروبی که گفته می‌شود برخی از مقامات نظامی و امنیتی قزوین در بین آنها بوده‌اند، افزوده است که «هیچیک از حاضران نه تنها تیراندازی به خودروی حامل کروبی که هیچگونه تیراندازی را تأیید نمی‌کنند».

پیشتر گزارش‌های رسیده از قزوین حاکی از آن بود که گروه‌های لباس شخصی روز پنجشنبه به صورت سازماندهی‌شده، مانع از ورود مهدی کروبی به مراسم عزاداری در منزل ناصر قوامی، نماينده قزوين در مجلس ششم، شده‌اند.

در همین ارتباط سحام نیوز، پایگاه اطلاع‌رسانی حزب اعتماد ملی، نوشته بود که «پس از اين جريان، مهدی کروبی جهت ديدار و اقامت در قزوين به سمت مکان ديگری رفتند که مجدداً اين افراد که در حدود پانصد نفر تخمين زده می‌شوند، مانع از ورود کروبی به آن مکان شدند».

سحام نیوز همچنین تأیید کرده بود که شورای تأمين استان، فرمانداری و نيروهای امنيتی و نظامی شهر قزوين تلاش کرده‌اند تا تجمع کنندگان را از اطراف محل حضور مهدی کروبی متفرق کنند.

سحام نیوز جمعه شب نیز نوشت که  به دنبال وقايع روز پنجشنبه قزوين، مهدی کروبی تيم محافظان خود را «مرخص» کرده و در توضيح اين اقدام گفته است:«محافظينی که رسالتشان حفظ جان افراد است و در هنگام وقوع چنين حوادثی اختيار لازم در دفاع و حفاظت ندارند، عملاً کارايی موثری نخواهند داشت».
زمان این نظرخواهی به پایان رسیده است
Comment Sorting
    بعدی 
صفحه از ۲
توسط: میهن دوست از: ایرانشهر
۲۱ ۱۰ ۱۳۸۸ ۲۰:۵۵
خطاب به رژیم خون و جنون:
در این مملکت غرش شیران گذشت و رفت
این عوعوی سگان (لباس شخصی) شما نیز بگذرد

توسط: rozbeh
۲۰ ۱۰ ۱۳۸۸ ۱۴:۵۲
اینها از بیماری دروغ مزمن رنج می برند.
اگر از حقیقت واهمه ندارند چرا نمی گذارند خبرنگاران داخلی و خارجی از تظاهرات و تجمات گزارش آزدادنه گزارش تهیه کنند.
اینا فیلم قتل ندا و زیر گرفتن مردم رو روز روشن انکار میکنند . جنایاتشون در کهریزک رو انکار میکنند. به خبرنگارا که ازشون در مجمع خبری خودشون سئوال می پرسن تهدید آمیز و توهین آمیز میگن سوال بیجا نپرس.
بعد از 30 سال دروغ این وضع مملکت .

توسط: آریا از: کره زمین
۲۰ ۱۰ ۱۳۸۸ ۰۲:۴۲
من شنیدم راستگوی اینا احمدینژاده. هروقت شک دارید به او مراجعه کنید.

توسط: بهرام از: تبریز
۲۰ ۱۰ ۱۳۸۸ ۰۱:۵۸
از قدیم گفتند خودم کردم که لعنت بر خودم باد .

توسط: سروش از: مشهد
۱۹ ۱۰ ۱۳۸۸ ۲۳:۰۹
به نظره شما چقدر این بی دینا نامردن؟

توسط: امين از: ايران
۱۹ ۱۰ ۱۳۸۸ ۲۲:۳۷
از سر تا پای حکومت رو دروغ و بی مسئولیتی گرفته از رهبر تا کوچکترین افراد این حکومت.
اوایل تعجب می کردم ولی انقدر تکرار شده که فقط زهر خندی به لبم میاد که ایران بزرگ سرزمین مهد تمدن کارش به کجا رسیده از دست این قوم یعجوج و معجوج

توسط: نام مستعار
۱۹ ۱۰ ۱۳۸۸ ۲۱:۲۳
درواقع محافظینی که کارشان گزارش برنامه های کروبی به اراذل و اوباش مزدور نظام است ، همان بهتر که مرخص شوند.

توسط: mohsen از: قزوین
۱۹ ۱۰ ۱۳۸۸ ۱۹:۵۲
اینا روز ومیگن شب دروغ گفتن و از احمدی جونشون یاد گرفتن مثل آب خوردن دروغ میگن شما گفتین مردمم باور کردن!!!!!!!!!!!!

توسط: آوای حقیقت از: تهران
۱۹ ۱۰ ۱۳۸۸ ۱۹:۲۴
آنقدر تکذیب کنید تا روزی مردم وجود شما را تکذیب کنند. در زیر پای بزرگان خود در اعماق سرد و تاریک تاریخ مدفون و مهجور خواهید بود. تکذیب کنید این تکه های وجود خودتان است که محو می شود.

توسط: حمید از: بروجرد
۱۹ ۱۰ ۱۳۸۸ ۱۸:۱۸
آقای کروبی عزیز شهامت و پایمردی شما و سایر رهبران جنبش سبزواقعا قابل ستایش است ولی از جهت ارزش والا و ضرورت وجود شما برای ما و جنبش سبز ما از شما تقاضا میکنیم که در قبال این توحش سازمان یافته و بیسابقه از خودتان بهرطریق ممکن بیشتر محافظت کنید و از تجربیات و دانش سیاسی اجتماعی خودتان در جهت هدایت جنبش سبزبیشتراستفاده کنید. ما تا میتوانیم نباید به استقبال شهادت برویم.
    بعدی 
صفحه از ۲