شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ تهران ۰۵:۱۲ - ۱۱ فوریه ۲۰۱۲

ايران / اجتماعی

اعتراض‌های دانشجویی یک ماه پس از بازگشایی دانشگاه‌ها

اندازه متن - +

دانشگاه امیرکبیر تهران


با گذشت نزدیک به یک ماه از آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مراکز آموزشی در ایران، دانشگاه‌ها هر روز شاهد تجمعات اعتراضی است و دانشجویان ایرانی از هر فرصتی برای اعتراض به شرایط حاکم بر ایران به ویژه پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری اخیر استفاده می‌کنند.

در هفته‌های اخیر دانشگاه‌های تهران به ویژه دانشگاه تهران، صنعتی شریف، امیرکبیر و برخی شعب دانشگاه آزاد شاهد اعتراض‌های دانشچجویی به شرایط حاکم بر جامعه پس از انتخابات اخیر بوده است.

این اعتراض‌ها در حالی است اکنون نزدیک به چهار ماه از برگزاری انتخابات بحث‌برانگیز خرداد ۸۸ که محمود احمدی‌نژاد پیروز آن اعلام شد، می‌گذرد.

پیش از این برخی از فعالان دانشجویی و صاحب‌نظران پیش‌بینی کرده بودند که روند اعتراض‌ها به نتایج انتخابات با بازگشایی دانشگاه‌ها شدت خواهد گرفت.

در زیر برخی از تصاویر ویدئویی این تجمعات که توسط شهروندان روزنامه‌نگار در وب‌سایت یوتیوب انتشار یافته است را می‌بینیم.

دانشگاه کرج/ ۲۸ مهرماه ۸۸



دانشگاه تهران به هنگام حضور حسین صفار هرندی/ ۲۷ مهر ۸۸

زمان این نظرخواهی به پایان رسیده است
ترتیب:
نظرات
     
توسط: ساناز از: تهران
۰۲ ۰۸ ۱۳۸۸ ۱۱:۴۲
پيك شادي و آزادي از راه خواهد رسيد
درود بر شما
فرزندان ايران.

توسط: محسن از: خوزستان
۳۰ ۰۷ ۱۳۸۸ ۰۲:۵۹
هر روز صحبت از شهادت ، قصاص ، اعدام قريب الوقوع ، قرنطينه زندان اوين ،حمله انتحاری ،سحرگاه چهارشنبه ، حلق آويز ، گلو له خلاص ، هر فرصتی برای اعتراض به شرایط حاکم بر ایران ، طی سال ۲۰۰۸ چهارده تن هرویین و چهار صد و پنجاه تن ترياک در ايران ،برگزاری انتخابات بحث‌برانگیز خرداد ۸۸، روند اعتراض‌ها به نتایج انتخابات ،نزاعی که منجر به قتل نوجوان ديگری به نام مهدی شد ، دانشگاه‌ها هر روز شاهد تجمعات اعتراضی است ، بهشت زهرای تهران ، برخورد نیروهای امنیتی با تجمع‌کنندگان ، دو تن از اغتشاش‌گران ، توپ هسته‌ای در زمین جمهوری اسلامی ، و هزاران خبر ناگوار دیگر است !
آیامیتوا ند ایران و ایرانی پشتیبان دولتش باشد و به داشتن یک چنین دولتی افتخار کند و به آن احترام بگذارد ؟

توسط: امیدوار
۳۰ ۰۷ ۱۳۸۸ ۰۰:۰۵
درود بر شرف همتون.زنده باد آزادی.بعد از یک ساعت تلاش برای یافتن یه پروکسی فیلتر نشده ، واقعا خستگی از تنم بیرون رفت و اعصاب خورد و خمیرم از دست این سرکوب دیجیتالی،(که خدا رو شکر تا حالا که همیشه ما برنده بودیم) آرام شد.درود به شرفتون.یکی به اینها حالی کنه که مثلا اگر اینها دو سه ساله بحث فیلتر رو شروع کردن،ما و امثال ما از روز اول با سرعت چهارده هزار تو شبکه پلاس بودیم و خدا رو شکر مغزمو ن هم ایرانیه!کی میخان دست ور دارن؟الحمد الله نه من نه امثال من تا همین الان هیچوقت برای ارتباط یا کسب خبر یا هر چیز دیگه ای گیر نکردیم.آقایان مسئول کشور بهتر نیست بیایید و با مردم یک دل و همصدا بشید؟

به ما بپیوندید