رادیو به انتخاب شما

بشنوید

برنامه بعدی

گالری عکس

پيشروي بيابان و خشكسالی در رفسنجان

ايران / سياسی

مصطفی تاج‌زاده پس از تحمل ۹ ماه حبس آزاد شد

مصطفی تاج‌زاده

مصطفی تاج‌زاده

۱۳۸۸/۱۲/۲۰
 مصطفی تاج زاده ، عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب  و حزب مشارکت ایران  بعد از تحمل ۹ ماه حبس شامگاه چهارشنبه ۱۹ اسفند آزاد شد.

به گزارش سایت پارلمان نیوز، متعلق به فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی، مصطفی تاج‌زاده در هنگام آزادی از روحیه بسیار بالایی برخوردار بوده است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب مدت زمان زیادی از حبس ۹ماهه خود را در انفردای و بندهای متعلق به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گذراند، و آن گونه که خانواده او خبر دادند برای انجام مصاحبه‌های تلویزیونی و اعتراف علیه اصلاح‌طلبان و نقد عملکرد سیاسی خود تحت فشار بود، اما در نهایت این عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی تن به اعترافات اجباری و شرکت در برنامه‌های تلویزیونی نداد.

مصطفی تاج‌زاده، معاون سیاسی وزارت کشور دولت  محمد خاتمی، که در نخستین روزهای پس از انتخابات بحث‌برانگیز خرداد ماه بازداشت شد، در دو جلسه برگزارشده دادگاه خود برای رسیدگی به اتهاماتش، به منظور نشان دادن اعتراض خود به روند دادرسی و وقایع پس از انتخابات، دفاعی از خود نکرد و از وکلای خود خواست تا آنها نیز از او دفاع نکنند.

مصطفی تاجزاده ، روز دوشنبه ۱۹ بهمن خطاب به قاضی شعبه ۱۵ دادسرای عمومی و انقلاب تهران گفت که نیازی به برگزاری دادگاه‌های مکرر نیست و قاضی می تواند حکم خود را صادر کند.

مصطفی تاج‌زاده(چپ) و عبدالله رمضان‌زاده در دادگاه موسوم به «کودتای مخملی»
تاج‌زاده معتقد بود که قوه قضاییه ایران باید پیش از برگزاری دادگاه او، نخست به شکایت او علیه احمد جنتی ، دبیر شورای نگهبان، که همزمان با انتخابات دور ششم مجلس ایران در سال ۱۳۷۸ مطرح شده بود، رسیدگی کند.

در آن زمان مصطفی تاج‌زاده که معاون سیاسی وزارت کشور و مسئول برگزاری انتخابات بود، در اعتراض به ابطال ۷۰۰ هزار رای مردم تهران توسط شورای نگهبان و در جریان نتایج انتخابات مجلس ششم، از احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان شکایت کرده بود و معتقد بود که ابطال ۷۰۰ هزار رای باعث جابجایی در فهرست نمایندگان راه‌یافته به مجلس در حوزه انتخاباتی تهران شده است.

 مصطفی تاج‌زاده همچنین خواستار برگزاری جلسات علنی رسیدگی به اتهامات خود بود اما هر دو جلسه داگاه او به طور غیر علنی برگزار شد.

 مصطفی تاج‌زاده چندی پیش از برگزاری انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری طی سخنانی پیش‌بینی کرده بود با حضور گسترده مردم در انتخابات، نامزد اصلاح طلبان پیروز میدان خواهد بود و نگاه داشتن محمود احمدی نژاد بر سر قدرت تنها با انجام یک«کودتا» ممکن خواهد شد.
زمان این نظرخواهی به پایان رسیده است
Comment Sorting
    بعدی 
صفحه از ۳
توسط: کسرا از: ايلام
۲۱ ۱۲ ۱۳۸۸ ۱۳:۰۵
با تبريک به مناسبت ازادي. اما با يک گل بهار نمی شوذ. بقيه زندانی ها چه می شوند.اين همه حبس های سنگين که به ديگر زندانيان بی گناه دادن چه می شود. بيش از بيست نفر حکم اعدام گرفته اند انها چه می شوند . بيش از نود نفر دراين مدت شهيد شده اند انها چه می شوند وصدها نفر که مفودلااثر شدهان انها چه می شوند . اعدامهاوتجاوز هاي دهه شصت چه مي شوند کشور رو دارند تاراج ونابود می کنند اينها چه می شود. اين ثمره ولايت فقيه است و تا باشد همن وضع ادامه خواهد يافت.کشته نداديم که سازش کنيم ...

توسط: حسین
۲۱ ۱۲ ۱۳۸۸ ۱۱:۵۷
من معتقدم که آقای تاج زاده را برای اینکه شکایت علیه جنتی را پیگیری نکند آزاد کرده اند

توسط: ارشیا
۲۱ ۱۲ ۱۳۸۸ ۰۳:۱۲
من کاری به اصلاح طلبی مذهبی‌ بودن ایشان ندارم ولی‌ همین صداقت را داشتند که گفتند مردم در سال ۱۳۵۷ همه چی‌ داشتند فقط آزادی سیاسی نداشتند و برای همان هم انقلاب کردند نه برای دین ‌و ایمان و چیز دیگر!
خدا رو شکر که آزادشان کردند گر چه هر وقت بخواهند دوباره ایشان را میتوانند به زندان بیندازند چون در مملکت قانون توحش و جنگل حاکم است!!

توسط: azadehmirzadeh از: azadeheshghy@yahoo.com
۲۰ ۱۲ ۱۳۸۸ ۲۳:۲۷
خوبه آزادش کردن . اگر مثل زید آبادی ۸ سال زندان میدادند یا لیلاز ۹ سال یا صمیمی و بهاره هدایت که اصلا تکلیفشان معلوم نیست چه کار باید میکردیم

توسط: خرمشهری از: آلمان
۲۰ ۱۲ ۱۳۸۸ ۲۱:۲۰
با سلام،و آزادی این درفش پاره پارهٔ از جور ستمگران هنوز در اوج اهتزاز است چون تندر و برق در برابر باد.
نمیدانم با چه زبانی‌ شادی خودم رو از آزادی اقای تاجزاده این شیرمرد جنبش سبز بیان کنم فقط می‌تونم بگم واقعا شیر مادر حلالت شیرمرد شجاع و آزاده.

توسط: ف.ا
۲۰ ۱۲ ۱۳۸۸ ۲۱:۱۸
امروز ایران و ایرانی به تو افتخار میکنن .. زنده باد قهرمان سبز

توسط: علی فتاح از: Sydney
۲۰ ۱۲ ۱۳۸۸ ۱۵:۲۰
حسین جان سلام
وقتی فرد عملی انجام میدهد میتوان او را تشویق یا سرزنش کرد اما وقتی جامعه ای حرکتی میکند باید علل آن را پیدا کنیم. قهر مردم از انتخابات بنظر این جانب نتیجه اهمال کاری آقای خاتمی بود که هیچگاه مردم را به صحنه مبارزه نکشید و بجای آن می کوشید با تعارف و چانه زنی با دشمنان ملت حق ملت را بستاند.

توسط: مهدی
۲۰ ۱۲ ۱۳۸۸ ۱۵:۱۲
درود بر شرف و غیرت و استقامتت.

توسط: رحیم
۲۰ ۱۲ ۱۳۸۸ ۱۵:۰۷
تاجزاده عزیز به جمع یاران خوش آمدی. درود بر تو که در عین فروتنی چون کوه استواری.

توسط: ahmad از: tokio
۲۰ ۱۲ ۱۳۸۸ ۱۳:۳۴
درود بر مردان بزرگ تاجزاده و خاتمی درودتان باد ای ازاد مردان حماسی تاریخ سرزمین شیران.تبریکتان باد شیران سبز ایران ازادی این ابر مرد نستوه .تبریک به خانواده اقای تاجزاده
    بعدی 
صفحه از ۳