شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ تهران ۰۸:۲۹ - ۱۱ فوریه ۲۰۱۲

ايران / سياسی

هشدار سپاه درباره حضور معترضان در راهپيمايی ۲۲ بهمن

اندازه متن - +
در حالی که ميرحسين موسوی و مهدی کروبی، دو تن از مخالفان در ايران، از معترضان دعوت کرده‌اند تا در راهپيمايی ۲۲ بهمن شرکت کنند، فرمانده سپاه محمد رسول‌الله تهران بزرگ هشدار داده است که در صورت شرکت طرفداران جنبش سبز در راهپیمایی این روز با آنها به «شدت» برخورد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران، ايسنا، سرتيپ پاسدار حسين همدانی، فرمانده سپاه محمد رسول‌الله تهران بزرگ رو شنبه در يک نشست خبری در تشريح برنامه‌های سپاه برای سالگرد انقلاب با اشاره به احتمال حضور معترضان در راهپيمايی ۲۲ بهمن گفته است: «ما به هيچ عنوان اجازه نمی‌دهيم چيزی به عنوان موج سبز خودی نشان بدهد».

اين فرمانده سپاه درباره حضور معترضان در راهپيمايی روز ۲۲ اضافه کرده است: «قطعاً چنين حرکتی را هم شاهد نخواهيم بود و اگر هم عده قليلی باشند که حرکتی انجام دهند، به شدت برخورد خواهيم کرد».

طی هشت ماه گذشته مقامات امنيتی و نظامی ايران به مخالفان هشدار داده‌اند که در راهپيمايی‌ های خيابانی شرکت نکنند، ولی به رغم اين هشدارها معترضان در خيابان های تهران و برخی شهرها دست به تظاهرات زده‌اند.

در چارچوب چنين رويکردی، احمد جنتی، دبير شورای نگهبان و امام جمعه موقت تهران، روز گذشته با حمايت از اعدام دو زندانی سياسی که گفته می‌شود پيش از انتخابات بازادشت شده بودند، با بيان اينکه «جای رافت نيست»، خواستار برخورد شديدتر قوه قضاييه با «آشوبگران» شده و گفته بود: «۱۸ تير ضعف نشان داديم، بايد پرسيد دستگاه قضايی چند نفر را اعدام کرد که عاشورا به وجود آمد، می‌گويم اگر ضعف نشان دهيد آينده بدتری در انتظار شماست».

اين در حالی است که ميرحسين موسوی و مهدی کروبی، با اعتراض به عملکرد قوه قضائيه جمهوری اسلامی، اعدام‌های اخير چند روز گذشته را محکوم و اجرای اين احکام را عجولانه و با هدف ايجاد ترس برای شرکت نکردن مردم در راهپيمايی روز ۲۲ بهمن ارزيابی کردند.

ميرحسين موسوی و مهدی کروبی در ادامه تصريح کرده‌اند که «به نظر که چنين اقدامی برای ايجاد خوف در مردم جهت عدم حضور در راهپيمايی ۲۲ بهمن است.»

مهدی کروبی و ميرحسين موسوی با دعوت از مردم برای «حضوری گسترده» در راهپيمايی ۲۲ بهمن تأکيد کرده‌اند که «اکثريت مردم تنها حق خود را می‌خواهند و به دنبال تغييرات ساختاری در اصل نظام نيستند، وليکن به نظر می‌رسد که حاکميت نسبت به همين صدای حق خواهی مردم نيز احساس خطر می‌کند در حالی که شنيدن اين صدای اکثريت و پاسخ به آن تنها راهکار خروج از بحران است.»

نيروهای امنيتی و بسيج به همراه لباس شخصی ها طی هشت ماه گذشته با سرکوب معترضان کوشيده اند تا مانع گسترش اين تظاهرات‌ها بشوند.

معترضان در اين مدت با استفاده از ايامی که راهپيمايی‌های دولتی برگزاری می‌شود، اين روزها را تأثير حضور خود قرار داده‌اند. پيشتر مراسم روز های «قدس» و «۱۳ آبان» تحت الشعاع راهپيمايی معترضان قرار گرفته بود.

در همين زمينه در روز عاشور در تهران و برخی شهرستان‌ها نيروهای امنيتی با معترضان درگير شدند که بنابر اظهارات مقامات ايران در ششم دی ماه و حضور معترضان در مراسم عاشورا دست کم هفت کشته برجای گذاشت و بيش از هزار نفر بازداشت شدند.
زمان این نظرخواهی به پایان رسیده است
ترتیب:
صفحه از ۵
    بعدی 
توسط: آرش از: تهران
۱۱ ۱۱ ۱۳۸۸ ۱۸:۲۰
با خوشحالی میگم که روزهای آخر این رژیم دژخیم رو میبینم. از تمام ایرانیها میخوام که با دلی روشن و پر امید رویای ایرانی آزاد را در دل بپروانند.

توسط: فریاد
۱۱ ۱۱ ۱۳۸۸ ۱۷:۲۰
همدانی روز 22 بهمن اربابت از ترس فرار میکنه و خودتم میدونی، پس این تو و امثال تو هستن که زیر پای مردم له میش، از خشم خدا بترسین

توسط: آزاد
۱۱ ۱۱ ۱۳۸۸ ۱۶:۲۵
در 22 بهمن به چین هم یاد میدیم که مردم ایران چقدر استوارن

توسط: سید
۱۱ ۱۱ ۱۳۸۸ ۱۵:۳۹
5 سال در جبهه بخاطر میهنم و ملتم جنگیدم به امید اینکه به درجه شهادت برسم اما قسمتم نشد . در 22 بهمن یکباره دیگه برای آزادی میهنم و ملتم مبارزه می کنم و از شهادت در راه آزادی با تمام وجود استقبال میکنم.

توسط: اکبر
۱۱ ۱۱ ۱۳۸۸ ۱۳:۴۷
اینک ... سومین دشمن ... که ناگاه
برون جست از کمین و حمله ور گشت
سلاح آتشین ... بی رحم ... بی رحم
نه پای رفتن و نی جای برگشت
بنوش ای برف ! گلگون شو ، برافروز
که این خون ، خون ما بی خانمانهاست
که این خون ، خون گرگان گرسنه ست
که این خون ، خون فرزندان صحراست
درین سرما ، گرسنه ، زخم خورده ،
دویم آسیمه سر بر برف چون باد
ولیکن عزت آزادگی را
نگهبانیم ، آزادیم ، آزاد

توسط: حسام
۱۱ ۱۱ ۱۳۸۸ ۱۳:۳۸
نتیجه این خوش خدمتی ها همان است که قاضی مرتضوی قاتل به آن دچار شد ولی کجاست عبرت گیر؟؟
شماها بالحق که خسرالدنیا والآخرت هستین..

توسط: محمد از: ایران
۱۱ ۱۱ ۱۳۸۸ ۱۳:۲۹
به نام قادر متعال ،
جناب ســـردار قدیما برادر !
به قولی آیا هیچ فکر کرده ای که چرا میکشید !!! مگر همین ما ملت نبودیم که در تمام مدت جنگ در کنار و پشت سرتان بودیم ؟ در کجای اسلام و در بیان کدام یک از امامان و یا پیامبر آمده است گرفتن حق جوابش گلوله است و مرگ ! آیا مگر نفرموده اند حق گرفتنی است ؟ ملت ایران نه می خواستند رژیم عوض کنند و نه قصد آشوب داشتند ، بلکه بی سروصدا و در کمال متانت به خیابان آمدند و از مسئولینی که میبایست امانتدار می بودند پرسیدند رایشان کجاست ؟
جناب ســـردار میدانید چرا مردم مطمئن هــــستند که تقلب شده است ؟
اگر نمی دانی شما هم میتوانید بررسی کنید و اطمینان حاصل نمایید !
جناب آقای دکــتر احمدی نژاد شما در هیچ خانواده ای ( شامل فامیل های سببی و نسبی دور و نزدیک اکثریت جزئی هم نداشته و ندارد !، و من و تعدادی از دوستانم هر یک در میان اقوام دور و نزدیک و آشنایان خودمان بررسی کردیم به خود وحدانیت خــدا در هیچ خانواده ی 6-7 نفره ای 3نفر موافق و یا طرفدار ایشان ندیدیم ! و این کار بسیار سختی نیست که هرکسی خودش نتواند آن را در میان خانواده خویش آنجام دهــد، شایع است و می گویند که در زمان قدیم شاه خودش خوب بوده ولی اطرافیانش بد بودند و همین اطرافیان بودند که اخبار و اطلاعات غلط به شاه می دادند و نکنه آلان هم به همان شکل باشد و اطلاعات نادرست به رهبری میدهند که اتفاقات کــشور چنین است ،

توسط: m از: m
۱۱ ۱۱ ۱۳۸۸ ۱۲:۵۰
mijangim mijangim Irani o pas migirim

توسط: ashkan از: tehran
۱۱ ۱۱ ۱۳۸۸ ۱۲:۲۰
ای سپاهیان مزدور، ایرانی را از چه میترسانید؟ من ایرانی نیستم ، من از نسل کورش نیستم اگر وطنم را از شما دیوان شیطان صفت باز نستانم .
و چقدر خوشنودم از این که یک نفر در میان شما نیست که درست فکر کند. ای ابلهان فکر میکنید با تهدید و اعد ام میتوانید ندای حق طلبی یک جامه ای میلیونی را خفه کنید؟ دوران شما به سر آمده است این را من نمیگویم بلکه سنت خداوند میگوید که حکومت با ظلم نمیماند پس عربده هایتان نیز از ترس زوال است. به امید پیروزی و انتقام از تک تک شما که خون برادرانمان را به نا حق ریختید.

توسط: آزاده از: شیراز
۱۱ ۱۱ ۱۳۸۸ ۱۲:۰۶
تما می فرهنگ و تاریخ این کشور به این مردم می گویند . ذلت نپذیرید . و مرگ با عزت برتر از زندگی با ذلت است . آن وقت یک نظامی بی سواد و تاریخ نخوانده و مردم ناشناس با تهدید می خواهد یک ملت بزرگ را از خواسته های تاریخی خویش منصرف کند. زهی نادانی و جهالت!!!!!
صفحه از ۵
    بعدی 

به ما بپیوندید