سه شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ تهران ۰۹:۰۷ - ۷ فوریه ۲۰۱۲

ايران

«روزنامه یاس نو بعد از انتشار یک شماره توقیف شد»

اندازه متن - +
 پس از انتشار یک شماره از روزنامه ياس نو، دبير هيئت نظارت بر مطبوعات ایران روز شنبه طی نامه ای به محمد نعيمی پور خواستار توقف انتشار اين روز نامه شد.

به گفته روزنامه نگاران اين روز نامه و همچنين وب سايت نوروز در حالی که شماره دوم روزنامه ياس نو برای انتشار به چاپخانه ارسال شده بود، دبيرخانه هيات نظارت بر مطبوعات با ارسال نامه ای به محل چاپ روزنامه ياس نو به همراه چند مامور جلوی انتشار شماره دوم اين روزنامه را گرفت.

وب سايت نوروز درباره دلايل توقف مجدد ياس نو نوشته است: «در پی درخواست اعاده دادرسی و تجديد نظرخواهی در پرونده روزنامه ياس نو توسط سعيد مرتضوی دادستان عمومی و انقلاب تهران در روز شنبه ۲۶ ارديبهشت ۸۸ و انتقال موضوع به وزارت ارشاد ، ملکيان معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد و دبير هيات نظارت با ارسال نامه ای به محمد نعيمی پور مديرمسئول روزنامه ياس نو خواستار توقف انتشار روزنامه شد.»

روزنامه «ياس نو» به مديرمسئولی و صاحب امتيازی محمد نعيمی‌پور، عضو شورای مرکزی حزب مشارکت، از روز شنبه، ۲۶ ارديبهشت‌ماه، پس از نزديک به شش سال توقيف، دوباره منتشر شده بود.

دادگاه در اسفندماه سال گذشته مديرمسئول اين روزنامه را به پرداخت ۱۱ ميليون ريال جريمه نقدی محکوم کرد و آن طور که صالح نيکبخت، وکيل اين روزنامه، خبر داده بود با توجه به عدم اعتراض شاکيان در فرجه قانونی ۲۰ روزه، حکم رفع توقيف اين روزنامه در ابتدای سال جاری برای اجرا صادر شد.

آن طور که منابع خبری در ايران گزارش کرده بودند، قرار بود دور جديد اين روزنامه از دوم خرداد ۸۸ در دسترس مخاطبان ايرانی قرار گيرد، اما به نظر می‌رسد نزديکی انتخابات رياست ‌جمهوری دهم مسئولان اين رسانه حامی ميرحسين موسوی از نامزدهای اصلی اين انتخابات را بر آن داشته بود که يک هفته زودتر به انتشار اين رسانه دست بزنند.

اين روزنامه که به لحاظ گرايش سياسی، وابسته به حزب مشارکت است، در انتخابات رياست جمهوری از ميرحسين موسوی، آخرين نخست‌وزير ايران، پشتيبانی می‌کند.

«ياس نو» در دوره اول خود در اسفندماه سال ۱۳۸۱ و در آستانه انتخابات شوراهای دوم منتشر شد و پس از آن، حدود يک سال فعاليت خود را ادامه داد تا آنکه پيش از انتخابات دوره هفتم مجلس شورای اسلامی توقيف شد.

در حالی خبر توقيف سومين بار روز نامه ياس نو منتشر می شود که مقامات رسمی ايران هنوز در اين باره اظهار نظر نکرده اند.
زمان این نظرخواهی به پایان رسیده است
ترتیب:
صفحه از ۲
    بعدی 
توسط: سعید از: زابل
۲۸ ۰۲ ۱۳۸۸ ۱۴:۲۷
فکر میکنم این که حتی تحمل شنیدن صدای مخالف را نداشته باشیم دیکتاتوری محض حالا خودتان قضاوت کنید مردم سالاری دینی یا دیکتاتوری دینی

توسط: kamran از: Dubai
۲۸ ۰۲ ۱۳۸۸ ۱۳:۳۷
هرجا افراد به دليل موقعيت شغلي و برداشتهاس سياسي و وجود روزنه هاي قانوني توان استفاده ابزاري ازقوانين داشته باشند سوئ استفاده از قوانين در جهت تامين منافع گروهي خود خارج از انتظار نخواهد بودكه به كررات در سي سال اخير مشاهده شده است.

توسط: نادر از: مدینه فاضله
۲۸ ۰۲ ۱۳۸۸ ۱۲:۵۶
اینهم از سناریوهای نخ نمای جمهوری اسلامیست که جهان والبته مردم شریف ایران فکرکنندکه دراین کشور گرایشهای مختلف وجود دارد سرانجام کارگردانان این نمایشها رسواخواهندشد.این جناح وآن جناح و...همه درخدمت نمایش خیمه شب بازی رهبری یعنی همان امیدمستضعفان جهان.

توسط: مهران از:
۲۸ ۰۲ ۱۳۸۸ ۰۳:۴۰
اینا از آگاهی می ترسن.احمدی نژاد الان باید جواب پس بده که این چهارسال چیکار کرده ولی نمی تونه چون کارنکرده جز گسترش بدبختی.پس ناچاره روزنامه ببنده و دانشجو بگیره و کارگرا رو بزنه و دستگیر کنه

توسط: جواد
۲۸ ۰۲ ۱۳۸۸ ۰۱:۰۲
معلوم میشود که سعيد مرتضوی ورئیس جمهور همدست هستند

توسط: محمد از: مرند
۲۷ ۰۲ ۱۳۸۸ ۲۳:۵۷
به نظرمن روزنامه یاس نو به دلیل حمایت از میرحسین موسوی بنا به دستورآقایان توقیف شده و اصلآ اینها با راستگویی مخالفند هرکس یک حرف درستی درروزنامه ای منتشر کند توقیفش می کنند و خیلی متاسفم.

توسط: azadeh از: Swiss
۲۷ ۰۲ ۱۳۸۸ ۲۳:۲۷
تعطيلي روزنامه ها در حکومتهاي ديکتاتور مورد ناشناخته اي نيست،اينطور فکر نميکنید؟؟

توسط: فرهاد از: تهران
۲۷ ۰۲ ۱۳۸۸ ۲۲:۴۰
بنظر من این روزنامه یاس نو هم یک روزنامه حکومتی است ولی اینها انقدر انحصار طلب هستند که حتی خودشان هم با یکدیگر درگیر هستند.

توسط: monji از: mashhad
۲۷ ۰۲ ۱۳۸۸ ۲۲:۳۸
به نظر شماراهی دیگر برای اثبات کردن نادانی خودی های رهبری (اطرافیان خود باخته)و شخص ایشان وجود دارد جز با بستن نشریات جامعه؟؟؟؟
آری ....نه .... فکر نکنم....شاید....

توسط: monji از: mashhad
۲۷ ۰۲ ۱۳۸۸ ۲۲:۰۲
یکی بگه وقتی کشور قانون نداره و هر کس هر کار(بی قانونی) دلش می خواد میکنه(مثل مرتضوی دادستان)و کسی نظارت نمیکه به کار اونا(مثلا خبرگان به رهبر اختیار نمیده که انتخابات به تو چه که دخالت میکنی)چرا باید رای داد؟ها؟ واسه بی قانونی که انتخابات بر گذار نمی کنن؟اصلا ریس جمهور میخوایم چی کار؟چرا فقط رهبر نباشه که تمام بدکاری هاشو به عهده بگیره ؟ها؟
صفحه از ۲
    بعدی 

به ما بپیوندید