لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۴ تهران ۰۰:۵۵

یک زندانی سیاسی در پی معالجه بیماری کرونا دوباره به زندان اوین بازگشت


مجید آذرپی
مجید آذرپی

مجید آذرپی، زندانی سیاسی اصلاح‌طلب و عضو سابق حزب اعتماد ملی که به‌دلیل ابتلا به کرونا در زندان از ۲۲ مرداد به مرخصی آمده بوده، شامگاه جمعه ۱۵ شهریور به زندان اوین بازگشت.

با شیوع ویروس کرونا در زندان، جعفر عظیم‌زاده، دبیر هیئت مدیره اتحادیه آزاد کارگران، از ابتلای او و چند زندانی سیاسی دیگر از جمله اسماعیل عبدی، عضو کانون صنفی معلمان، امیرسالار داوری، وکیل، و محمد داوودی به این بیماری خبر داده بود.

در ماه‌های گذشته درخواست‌های متعددی از سوی نهادهای حقوق‌بشری بین‌المللی برای آزادی زندانیان سیاسی در دوران شیوع کرونا مطرح شده که به طور عمده از سوی قوه قضاییه ایران نادیده گرفته شده است.

مجید آذر پی با دو اتهام «تبلیغ علیه نظام» و «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» به ۶ سال و نیم زندان محکوم شده است

او و علی شریعتی، دیگر فعال سیاسی که در گذشته با او هم‌بند بود، ۱۳ آبان ۹۴ در نامه‌ای مشترک خطاب به حسن روحانی با اشاره به «اقدامات حمایتی خود از دولت روحانی» نوشته بودند که «پرونده‌سازان امنیتی آنان را با فهرست بلندبالایی از اتهامات امنیتی و سیاسی باورنکردنی و کذب و ساختن کوه از کاه راهی دادگاه انقلاب کردند».

یکی از اتهامات مجید آذرپی «خرید و فروش مهمات نظامی» عنوان شده بود که به‌گفته خود او مربوط به دو پوکه فشنگ از زمان جنگ ایران و عراق بود.

خبر بازگشت مجید آذرپی به اوین را علی شریعتی در توئیتر اعلام کرده است.

XS
SM
MD
LG