لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ تهران ۱۳:۲۰
زنی در تهران در حالی که چتر روی سر خود گرفته تا از گرما در امان باشد
زنی در تهران در حالی که چتر روی سر خود گرفته تا از گرما در امان باشد

آمنه‌سادات ذبیح‌پور به حضور در جلسه بعدی دادگاه سپیده قلیان «ملزم شد»

۱۳:۰۶ ۴.۸.۱۴۰۱

قائم‌مقام نظام پزشکی تهران استعفا کرد

در پی حمله مأموران امنیتی به تجمع اعتراضی امروز پزشکان در تهران، محمد رازی، قائم‌مقام نظام پزشکی تهران، با انتشار یادداشتی استعفا کرد.

صبح امروز تجمع از پیش اعلام‌شده اعضا و کارکنان سازمان نظام پزشکی با برخورد مأموران امنیتی به تشنج کشیده شد.

بر اساس گزارش‌های رسیده به رادیو فرداٰ بیش از دویست نفر از نیروهای امنیتی و لباس‌شخصی‌ها در مقابل ساختمان نظام پزشکی مستقر شده‌اند و تا کنون چندین نفر از تجمع‌کنندگان را بازداشت کرده‌اند.

ساعتی پس از این رویداد، محمد رازی، قائم‌مقام نظام پزشکی تهران، از مقام خود استعفا کرد. او در متن استعفانامه خود نوشت برای کمک به برگزاری «بی‌حاشیه‌تر» تجمع پزشکان راهی خانه پزشکان شده اما «با ده‌ها موتورسوار و مسئولان امنیتی» مواجه شده است.

آقای رازی در ادامه نوشته است که «شاهد صحنه‌های تلخ و ازیادنرفتی نیروهای امنیتی با خانم‌های پزشک بودم و هنگامی که درخواست کردم یکی از خانم‌های پزشک را که به روی زمین کشیده می‌شد به درون سازمان راهنمایی کنند، یکی از فرماندهان نیروها بنده را نیز هل داد!»

قائم‌مقام نظام پزشکی تهران با طرح این سؤال که «در سال ۵۷ چه می‌خواستیم و چه شد» در پایان اعلام کرده است که «ضمن عذر خواهی از جامعه پزشکی خدمتگذار و آحاد جامعه نیازمند سلامت، از این نظر که نتوانستم در دوران عضویت هیئت مدیره نظام پزشکی تهران کاری در خور شأن مردم شریف انجام دهم استعفای خود را اعلام می‌نمایم».

۱۲:۴۱ ۴.۸.۱۴۰۱

۱۲:۳۵ ۴.۸.۱۴۰۱

در پی مسدودشدن جاده‌های منتهی به آرامستان آیچی در سقز توسط نیروهای امنیتی برای ممانعت از حضور مردم در مراسم چهلم مهسا امینی، مردم این شهر امروز با پای پیاده راهی این گورستان شدند.

۱۲:۳۱ ۴.۸.۱۴۰۱

از تهران خبر می‌رسد که مأموران امنیتی به تجمع معترضان در نزدیکی ساختمان نظام پزشکی در نزدیکی کوی دانشگاه تهران تیراندازی کرده‌اند.

۱۲:۲۹ ۴.۸.۱۴۰۱

۱۲:۲۷ ۴.۸.۱۴۰۱

۱۲:۲۶ ۴.۸.۱۴۰۱

۱۲:۲۴ ۴.۸.۱۴۰۱

پزشکان و دندانپزشکان در تهران، بالاتر از ساختمان نظام پزشکی تجمع کرده‌اند و شعار «توپ تانک فشفشه، آخوند باید گم بشه!» سر داده‌اند.

۱۲:۰۳ ۴.۸.۱۴۰۱

دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران در چهلمین روز جان‌باختن مهسا امینی تجمع اعتراضی شکل داده‌اند و شعار می‌دهند: «هر یه نفر کشته شه، هزارنفر پشتشه»؛ «چهلم مهسا شده، کمر نظام تا شده»؛ «کودکان در کفن، غرق خون این وطن».

۱۱:۴۳ ۴.۸.۱۴۰۱

بیشتر

XS
SM
MD
LG