لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ تهران ۰۴:۴۹
زنی در تهران در حالی که چتر روی سر خود گرفته تا از گرما در امان باشد
زنی در تهران در حالی که چتر روی سر خود گرفته تا از گرما در امان باشد

آمنه‌سادات ذبیح‌پور به حضور در جلسه بعدی دادگاه سپیده قلیان «ملزم شد»

۱۱:۳۷ ۱۵.۸.۱۴۰۱

فرمانده انتظامی تهران: چهار نفر دیگر در ارتباط با کشته شدن آرمان علی‌وردی بازداشت شدند

فرمانده انتظامی تهران بزرگ روز یک‌شنبه، ۱۵ آبان مدعی شد که چهار نفر دیگر در ارتباط با کشته شدن آرمان علی‌وردی، بسیجی کشته‌شده در تهران بازداشت شده‌اند.

حسین رحیمی در ادامه نیز مدعی شد که ۱۵ نفر از «عوامل اصلی» در این پرونده شناسایی شده‌اند که پنج نفر از آن‌ها پیشتر دستگیر و چهار نفر دیگر نیز‌ به‌تازگی بازداشت شده‌اند.

آرمان علی‌وردی، «طلبه بسیجی» است که چهارم آبان و در جریان اعتراضات پس از مرگ مهسا امینی، «در منطقه اکباتان تهران زخمی شد و پس از آن درگذشت».

در روزهای گذشته، رسانه‌های ایران ویدیوی از اعترافات اجباری برخی بازداشت‌شدگان در ارتباط با مرگ آقای علی‌وردی را منتشر کرده بودند.

۱۰:۴۴ ۱۵.۸.۱۴۰۱

تجمعات اعتراضی ایرانیان روز شنبه نیز در نقاط مختلف جهان علیه جمهوری اسلامی ادامه یافت. ویدئوی زیر تصاویر دریافتی رادیو فردا است از تجمع اعتراضی دیروز ایرانیان در آمستردام هلند:

تجمع اعتراضی ایرانیان در آمستردام، ۱۴ آبان
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:43 0:00
لینک مستقیم

۱۰:۰۲ ۱۵.۸.۱۴۰۱

در ویدئویی که از سخنرانی حامد اسماعیلیون، سخنگوی انجمن خانواده‌های قربانیان پرواز ۷۵۲ در دانشگاه اوهایو در آمریکا منتشر شده است، او به پرسش‌هایی درباره دلایل عدم ورود انجمن خانواده‌ها به تشکیل ائتلاف سیاسی پاسخ داد.

آقای اسماعیلیون در این نشست که روز پنج‌شنبه، ۱۲ آبان برگزار و ویدیوی آن به‌تازگی از سوی یکی از برگزارکنندگان این جلسه منتشر شده است، گفت که هر فردی که در ایران متولد می‌شود،‌ آدم سیاسی به‌ دنیا می‌آید و «تمام زندگی‌اش در سیطره یک حکومت تمامیت خواه وحشی و جنایتکار بی‌حد و مرز است.»

او در ادامه به تفاوت فعال مدنی و فعال حزبی و سیاسی پرداخت و گفت که فعالان سیاسی کسانی هستند که کار سیاسی کرده‌اند، نگاهی به قدرت دارند و تشکیل دولت انتقالی، دادن برنامه و نوشتن قانون اساسی کار آن‌ها است.

او در ادامه افزود که قرار گرفتن خانواده قربانیان پرواز در نقشی که به آن تعلق ندارند، به موقعیت قربانیان و خود ‌آن‌ها به‌ویژه در درازمدت لطمه خواهد زد.

۰۳:۵۷ ۱۵.۸.۱۴۰۱

علی شریفی زارچی، استاد دانشگاه شریف بامداد یکشنبه ۱۵ آبان از بازداشت دو دانشجوی دیگر این دانشگاه خبر داده است. این استاد دانشگاه می‌گوید، هم اکنون پنج دانشجوی این دانشگاه در بازداشت به‌سر می‌برند.

طی هفته‌های اخیر دانشگاه صنعتی شریف صحنه اعتراضات گسترده دانشجویان علیه حکومت جمهوری اسلامی بود.

۰۲:۵۸ ۱۵.۸.۱۴۰۱

گزارش ها در شبکه های اجتماعی حاکی است که اهواز نیز شنبه شب در اولین شب هشتمین هفته اعتراضات سراسری در ایران صحنه تظاهرات ضدحکومتی بود. در یک ویدئو، شماری از معترضان نیز شامگاه شنبه مجسمه قاسم سلیمانی، فرمانده کشته شده نیروی قدس سپاه پاسداران، را در سه راه فرودگاه اهواز به آتش کشیدند.

۰۲:۴۳ ۱۵.۸.۱۴۰۱

در اولین شب هشتمین هفته اعتراضات، دست‌کم ۹ شهر صحنه تظاهرات و شعارهای ضدحکومتی بود

ویدئوهای منتشر شده در شبکه های اجتماعی حاکی است که در اولین شب هفته هشتم اعتراضات سراسری مناطقی از شهر تهران، و شهرهای سنندج، مریوان، سقز، اهواز، شهریار، اراک، شهرکرد، شهرک بعثت کرج شاهد تظاهرات ضدحکومتی و سردادن شعارهایی علیه علی خامنه‌ای در تجمع‌های اعتراضی بودند.

تصاویر متعددی از منتشر شده که نشان می‌دهند مناطقی از شهر تهران شنبه شب در اولین شب از هشتمین هفته اعتراضات سراسری در ایران صحنه سردادن شعارهای ضدحکومتی بود.

مردم معترض در مناطقی چون بلوار شاهین جنوبی، آریاشهر (صادقیه)، اکباتان در غرب تهران و همچنین مناطقی چون تهران‌پارس و هفت حوض در شرق تهران به شکل پراکنده با تشکیل تجمع‌های اعتراضی شروع به سردادن شعارهایی علیه جمهوری اسلامی، علیه خامنه‌ای و نیروهای بسیج کردند.

مناطقی از شهر تهران نیز شنبه شب شاهد نصب بنرهایی مرتبط با اعتراضات سراسری بود. در بزرگراه همت، معترضان بنری با اسم «نیکا شاکرمی» و در بزرگراه مدرس نیز بنری با شعار «زن، زندگی، آزادی» نصب کردند. معترضان همچنین بر روی تبلیغات حکومتی بزرگی در بزرگراه ستاری، شنبه شب شعار «مرگ بر خامنه‌ای» را نوشتند.

۰۲:۳۴ ۱۵.۸.۱۴۰۱

اعتراضات در مریوان به دنبال جان باختن نسرین قادری

تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی حاکی است که شهر مریوان شنبه شب به دنبال جان‌باختن نسرین قادری، دانشجوی مریوانی که در تهران مورد اصابت ضربات باتوم به سرش قرار گرفته بود، شاهد اعتراضات در چندین منطقه بود.

مردم معترض با روشن کردن آتش، برخی از خیابان‌های شهر مریوان را بستند و به سردادن شعارهایی علیه جمهوری اسلامی پرداختند.

همزمان دستگاه‌های امنیتی جمهوری اسلامی شمار زیادی از نیروهای یگان ویژه و نیروهای امنیتی را به مریوان اعزام کرده و این شهر در ساعات‌های پایانی شنبه شب فضایی به شدت امنیتی داشت.

۲۳:۴۳ ۱۴.۸.۱۴۰۱

معترضان بنری با نام نیکا شاکرمی را در بزرگراه همت تهران نصب کردند

اعتراضات سراسری در ایران پس از کشته شدن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد و با گذشت پنجاه روز همچنان به شکل‌های گوناگون ادامه یافته؛ تظاهرات خیابانی، اعتصاب، تحصن، پخش شب‌نامه، دیوارنویسی و سردادن شعارهای اعتراضی شبانه در مناطق مختلف از جمله این شیوه‌ها‌ست.

۲۳:۲۷ ۱۴.۸.۱۴۰۱

کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال ایران: دست از اعدام بردارید، زندانی نکنید، نکُشید

احمدرضا عابدزاده، کاپیتان و دروازه‌بان سابق تیم ملی فوتبال ایران، در نوشته‌ای خطاب به مسئولان حکومت جمهوری اسلامی تاکید کرد: «دست از اعدام بردارید، زندانی نکنید، نکُشید.»

او شامگاه شنبه با انتشار یک استوری در صفحه اینستاگرام خود ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های کشته‌شدگان اعتراضات کنونی ایران نوشت:‌ «حق جوانان مملکت این نیست.»

این ورزشکار ۵۶ ساله که از اسطوره‌های تاریخ دروازه‌بانی فوتبال ایران است، افزوده: «تمام مردم ایران لایق زندگی بهتری هستند» و «آرامش و رفاه حق طبیعی هر انسانی‌ست».

۲۲:۲۹ ۱۴.۸.۱۴۰۱

گزارش‌ها: شمار کشته‌شدگان در اعتراضات ایران به بیش از ۳۰۰ نفر رسید

سازمان حقوق بشر ایران از کشته شدن دست‌کم ۳۰۴ تن، از جمله ۴۱ کودک و ۲۴ زن در اعتراضات ۵۰ روز گذشته خبر داده است.

این گزارش که روز شنبه ۱۴ منتشر شده می‌افزاید در پی اعتراضات روز گذشته نیروهای سرکوبگر با شلیک مستقیم گلوله‌های جنگی به معترضان در شهرستان خاش دست‌کم ۱۶ نفر از معترضان را به قتل رساندند.

سازمان حقوق بشر ایران از جامعه جهانی خواست تا از خیزش مردم ایران حمایت کرده و در راستای محدود کردن خشونت حکومت، اقدام فوری کنند.

بر اساس این گزارش، ۴۱ تن از کشته‌شدگان زیر ۱۸ سال سن داشته‌اند که ۹ تن از این کودکان دختر و سه تن از کودکان تبعه کشور افغانستان بوده‌اند.

روز گذشته نیز خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، گزارش داد که شمار کشته‌های اعتراضات از ۲۶ شهریور تا ۱۳ آبان به ۳۱۴ نفر رسیده که ۴۷ نفر از آنها کودک بوده‌اند.

بر اساس این گزارش، تاکنون دست‌کم ۱۴ هزار و ۱۷۰ معترض نیز بازداشت شده که هویت ۱۷۶۸ تن از بازداشتی‌ها مشخص شده است.

بیشتر

XS
SM
MD
LG