لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ تهران ۰۱:۵۵
زنی در تهران در حالی که چتر روی سر خود گرفته تا از گرما در امان باشد
زنی در تهران در حالی که چتر روی سر خود گرفته تا از گرما در امان باشد

آمنه‌سادات ذبیح‌پور به حضور در جلسه بعدی دادگاه سپیده قلیان «ملزم شد»

۱۱:۴۱ ۱۲.۱.۱۴۰۲

رئیس صداوسیما: در رقابت نابرابر با رسانه‌های فارسی‌زبان خارج، مرجعیت رسانه‌های داخلی از دست رفته

رئیس سازمان صداوسیما از «رقابت نابرابر رسانه‌های فارسی‌زبانِ» خارج از کشور با رسانه‌های داخلی، به‌عنوان توجیهی برای ناکارآمدی این رسانه‌ها و از دست رفتن «مرجعیت» آن‌ها نام برد.

پیمان جبلی روز شنبه، ۱۲ فروردین در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با استفاده از ادبیات رایج مقامات جمهوری اسلامی از رسانه‌های خارج از کشور با عنوان «رسانه‌های معاند» نام برد و رقابت با آن‌ها را «سخت» و «پیچیده» خواند.

آقای جبلی در ادامه افزود که این رسانه‌ها «تلاش می‌کنند روی نقاط ضعف متمرکز شوند، آن را تشدید کنند و افکار عمومی را نسبت به نقاط ضعفی که وجود دارد، حساس کنند و بتوانند به اهداف خودشان برسند.»

رئیس سازمان صداوسیما تأکید کرد که رسانه‌های داخلی از جمله رسانه تحت مدیریت او «باید حداکثر تلاش را برای امیدآفرینی نسبت به آینده» با «ترسیم واقعیت‌ها و نه روایت تحریف‌شده» داشته باشند.

در سال‌های اخیر، به‌ویژه پس از آغاز اعتراضات «زن زندگی آزادی» در شهریور ۱۴۰۱، صدا و سیما اقدام به انتشار بیشتر اخبار جعلی و گزارش‌های جهت‌دار، هم‌چنین پخش اعتراف‌های اجباری معترضان بازداشت‌شده و خانواده‌های جان‌باختگان کرده است.

۱۱:۰۹ ۱۲.۱.۱۴۰۲

یک معلم یزدی به حبس و شلاق محکوم شد

مهدی داستانی، معلم یزدی که در جریان اعتراضات «زن زندگی آزادی» بازداشت شده بود، به یک سال حبس، ۷۴ ضربه شلاق، دو سال ممنوع‌الخروجی و یک سال انفصال از خدمت محکوم شده است.

به گزارش «کمیته پیگیری وضعیت بازداشت‌شدگان» آقای داستانی ماه مهر گذشته بازداشت و اتهام او «اخلال در نظم عمومی» عنوان شده است.

بر اساس این گزارش، دادگاه رسیدگی به اتهامات این معلم، فرصت دفاع به این معترض را نداده و قاضی به دلیل «معلم» بودن، او را شایسته برخورداری از «عفو» ندانسته است.

آقای داستانی اواخر اسفند ۱۴۰۱ برای اجرای حکم شلاق و حبس تعزیری از سوی واحد اجرای احکام احضار شده است و احکام صادرشده علیه او از جمله حبس به‌زودی اجرا خواهد شد.

۱۰:۲۴ ۱۲.۱.۱۴۰۲

۱۰:۱۰ ۱۲.۱.۱۴۰۲

پدر ابوالفضل آدینه‌زاده: دستگاه قضا پرونده پسرم را از بیمارستان دزدید

پدر ابوالفضل آدینه‌زاده، نوجوان کشته‌شده در اعتراضات، هنگام نصب سنگ مزار فرزندش، با همکاری همسر و شماری از نزدیکان خود، در سخنانی، خطاب به بازپرس پرونده پسرش گفت ما «می‌دانیم چه کسی پسرم را زده، شما هم بهتر است خودتان عدالت را اجرا کنید، قبل از آنکه مردم آن را اجرا کنند».

او اضافه کرد که در جمهوری اسلامی، «دستگاه قضایی مستقل نیست و دستوری عمل می‌کند و اگر مستقل بود»، پرونده فرزند وی را از بیمارستان، «نمی‌دزدید».

وی خطاب به افرادی که آنها را «سایبری‌ها و اطلاعاتی‌ها» نامید، نیز گفت که اتهام «ساپورت شدن» وی از جایی، به او نمی‌چسبد و «اگر لب تر کند، مردم در همین ایران به وی کمک می‌کنند» و نیازی به دریافت حمایت از خارج نیست.

۰۹:۰۰ ۱۲.۱.۱۴۰۲

محکومیت یک پرستار در قم به حبس و شلاق در رابطه با حجاب اجباری

وب‌سایت حقوق بشری هرانا از محکومیت یک پرستار ساکن قم به نام مریم بنی‌رضی، به دلیل رعایت نکردن حجاب اجباری، به بیش از ۸ ماه حبس، ۱۴۸ ضربه شلاق و سایر مجازات‌‌های تکمیلی خبر داد.

۰۸:۵۷ ۱۲.۱.۱۴۰۲

انتقادها از درج کلمه «شهادت» بر سنگ مزار رستم قاسمی

انتشار تصویری از سنگ مزار رستم قاسمی، از فرماندهان سابق سپاه که مدتی نیز به عنوان وزیر نفت و وزیر راه و شهرسازی فعالیت کرد، در حالی که به جای فوت، از کلمه «شهادت» استفاده شده، انتقادهایی را در فضای مجازی فارسی‌زبان برانگیخته است.

کاربران نوشته‌اند او برای درمان سرطان خود به چین رفته بود و آنجا درگذشت، و استفاده از کلمه «شهادت» برای فوت وی، ریاکاری است.

کاربرانی نیز از «جعل» این واژه برای وی، در شرایطی که جمهوری اسلامی، از استفاده از کلمه «شهادت» برای سنگ مزار شماری از جوانان کشته‌شده در اعتراضات جلوگیری می‌کند، انتقاد کرده‌اند.

۲۳:۲۷ ۱۱.۱.۱۴۰۲

راب الیفنت، معاون وزیر خارجه کانادا به‌خاطر ترک سخنرانی‌ مسیح علینژاد، مخالف جمهوری اسلامی، در اعتراض به «مماشات» دولت کانادا در قبال سپاه پاسداران، ابراز تاسف کرد.

۲۱:۱۶ ۱۱.۱.۱۴۰۲

اطلاعات رسیده به رادیو فردا حاکی است که چند استاد دانشگاه هنر تهران به دلیل حمایت از اعتراضات سراسری علیه جمهوری اسلامی از دانشگاه اخراج شدند.

بر اساس این اطلاعات، نام این استادان محمدحسین عماد، حمید شانس، ایمان افسریان، پویا آریان‌پور، بیژن غنچه‌پور و رسول اکبرلو است که در رشته مجسمه‌سازی در این دانشگاه به تدریس می‌پرداختند.

در جریان اعتراضات سراسری ایران، دانشگاه‌های کشور یکی از کانون‌های اصلی اعتراضات بود و بسیاری از دانشجویان بازداشت شدند یا محدودیت‌هایی برای تحصیل آنان به وجود آمد.

۲۰:۱۴ ۱۱.۱.۱۴۰۲

۱۹:۳۶ ۱۱.۱.۱۴۰۲

بیشتر

XS
SM
MD
LG