لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ تهران ۰۸:۴۸

پیروزی سپاهان و پرسپولیس با گل‌های جنجالی


رامین رضاییان، زننده تک گل بازی سپاهان اصفهان و صنعت نفت آبادان
رامین رضاییان، زننده تک گل بازی سپاهان اصفهان و صنعت نفت آبادان

هفته بیست و چهارم لیگ برتر فوتبال ایران با پیروزی سه تیم صدرنشین سپاهان، استقلال و پرسپولیس پایان یافت.

در فاصله شش هفته تا پایان رقابت‌ها سپاهان ۵۲ امتیازی شد. استقلال امتیاز ۴۹ امتیاز دارد. پرسپولیس با ۴۸ امتیاز سوم است. گل گهر و تراکتور در رده‌های بعدی قرار دارند. در جدول گلزنان هم محمد عباس‌زاده (تراکتور) با ۱۰ گل صدرنشین است.

سپاهان اصفهان در روزی که حملات فراوانی را روی دروازه صنعت نفت آبادان تدارک دید، با یک گل جنجالی به برتری رسید.

در چهلمین دقیقه ضربه سر رامین رضاییان پس از برخورد به زمین، به سمت دروازه رفت. تشخیص کمک داور این بود که توپ از خط دروازه گذشته.

بازی برای لحظاتی متوقف شد. چند بازیکن به هم پرخاش کردند. در نهایت اعتراض آبادانی‌ها به نتیجه نرسید و حاصل گفت‌وگوی بیسیمی داور با کمکش، پذیرش گل بود.

اغلب کارشناسان داوری در گفتگو با خبرگزاری‌ها، از تایید صحت گل خودداری کرده‌ و می‌گویند در نهایت باید به تشخیص کمک داور احترام گذاشت.

ابراهیم میرزابیگی می‌گوید نمی‌توانیم اظهارنظر قطعی داشته باشیم. تورج حق‌وردی گفته تصاویر تلویزیونی واضح نیست.

حیدر سلیمانی هم تاکید کرده از طریق تصاویر فریز شده نمی‌توان نظر قطعی داد؛ مگر آنکه تصاویر این صحنه از زوایای جدیدی منتشر شود. غلامرضا جباری هم گفته اظهار نظر قطعی از این زاویه بسیار دشوار است.

ژوزه مورایس سرمربی پرتغالی سپاهان پس از پیروزی سخت در برابر تیم انتهای جدولی، درباره احتمال قهرمانی طلایی پوشان گفت: «شش بازی دیگر داریم که هر کدام یک فینال است. اگر ۱۸ امتیاز جمع کنیم آن وقت کار را تمام شده بدانید. اما فکر نمی‌کنم بازی‌های آسانی در پیش داشته باشیم.»

در آخرین بازی هفته، پرسپولیس در رفسنجان با یک گل جنجالی بر مس غلبه کرد.
عبدی در بیست و پنجمین دقیقه پشت محوطه جریمه و در موقعیت تک به تک توسط رامتین سلیمان‌زاده سرنگون شد. تشخیص داور خطای پشت محوطه بود اما در پی مشورت با کمکش نقطه پنالتی را نشان داد.

برای لحظاتی، تنش بر بازی حکمفرما شد. پس از اعلام پنالتی و اخراج سلیمان‌زاده، حامد لک، میلاد سرلک و مهرداد رضایی نیز با کارت زرد جریمه شدند.

گولسیانی مدافع گرجستانی پشت ضربه ایستاد و توپ را برخلاف جهت شیرجه حامد لک، به تور رساند.

کارشناسان داوری در مصاحبه با خبرگزاری‌ها، کارت قرمز را تایید کرده‌اند اما به اتفاق بر این باورند که خطا بیرون از محوطه رخ داده و اعلام پنالتی توسط امیر عرب براقی اشتباه بوده.

علیرضا بیرانوند، گئورگی گولسیانی، علی نعمتی، دانیال اسماعیلی‌فر، وحید امیری، میلاد سرلک، سروش رفیعی، سعید صادقی، مهدی ترابی، محمد عمری و مهدی عبدی بازیکنان آغازگر پرسپولیس در این مسابقه بودند.

استقلال هم که ساعاتی پر از دلهره را در خصوص ماندن یا حذف شدن از لیگ قهرمانان آسیا پشت سر می‌گذارد، دو بر صفر بر ذوب آهن غلبه کرد.

در نوزدهمین دقیقه محبی همشهری خود قایدی را صاحب موقعیت کرد تا حاصل همکاری و هماهنگی بوشهری‌ها، ثبت گل اول بازی باشد.

در دقیقه ۶۲ استقلال صاحب ضربه پنالتی شد. کوین یامگا وینگر فرانسوی آبی پوشان پشت توپ ایستاد و حبیب فرعباسی را مغلوب کرد. یامگا و قایدی به اتفاق با ۷ گل زده در رتبه پنجم مشترک جدول گلزنان قرار دارند.

هواداران استقلال در اعتراض به حواشی پرونده استراماچونی و احتمال حذف مجدد از لیگ قهرمانان آسیا، شعارهای تندی علیه وزیر ورزش و علی فتح‌الله‌زاده مدیر عامل این باشگاه سر دادند. بازیکنان استقلال نیز در همراهی با اعتراض هواداران‌، هنگام مراسم معارفه با دست‌شان نشان تجاری حامی مالی باشگاه‌ را پوشاندند.

حسین حسینی، روزبه چشمی (محمدحسین زواری) عارف غلامی، رافائل سیلوا، مهدی مهدی‌پور (زبیر نیک‌نفس) کوین یامگا، جعفر سلمانی (ابوالفضل جلالی) مهدی قایدی، محمد محبی (پیمان بابایی) آرش رضاوند و ارسلان مطهری (سجاد شهباززاده) بازیکنان استقلال در این مسابقه بودند.

در دیگر بازی برگزار شده، گل گهر سیرجان در نخستین بازی بدون امیر قلعه‌نویی، ۲-۱ از سد نساجی مازندران گذشت.

سعید الهویی در پاسخ به این سوال که آیا قلعه‌نویی به او مشاوره می‌دهد گفت در حال حاضر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی است و من هم تا پایان فصل سرمربی گل‌گهر هستم.

دستیار قلعه‌نویی در تیم ملی درباره اعتراض شدید سرمربی نساجی به داور و کمیته داوران در خصوص نگرفتن پنالتی برای این تیم گفت: «اگر با یک اشتباه تیم من یا هر تیم دیگری بخواهد ببازد، باید رویکردهایمان را تغییر دهیم. امیدوارم VAR بیاید و مشکلات حل شود.»

XS
SM
MD
LG