گزارشها حاکی است که سه سرباز آمریکایی در اسکله شناور غزه زخمی و به بیمارستانهای اسرائیل منتقل شدند.
یک مقام دفاعی آمریکا که نخواست نامش فاش شود روز پنجشنبه به رویترز گفت: وضعیت یکی از سه سرباز آمریکایی که در یک کشتی در نزدیکی اسکله انتقال کمکهای امدادی به غزه دچار جراحات غیر جنگی شد، وخیم است.
معاون فرمانده ستاد مرکزی ایالات متحده، سنتکام، نیز در این زمینه گفت، یک سرباز پس از مجروح شدن در یک کشتی در دریا، برای معالجه به بیمارستان منتقل شد.
به گفته دریاسالار برد کوپر دو سرباز دیگر دچار آسیب جزئی شدند و اکنون به محل خدمت خود بازگشتهاند.
از سرگیری کمکرسانی از طریق اسکله شناور غزه
در همین حال سازمان ملل اعلام کرد پس از دو روز توقف، انتقال کمکهای بشردوستانه از طریق اسکله شناور موقت آمریکا در سواحل نوار غزه را از سر گرفته است.
از سرگیری انتقال کمکها بشردوستانه از طریق اسکله شناور موقت آمریکا در حالی آغاز شد که جامعه بین المللی دولت اسرائیل را تحت فشار فزاینده قرار داده تا اجازه ارسال کمک بیشتر به غزه را بدهد.
سازمان ملل به رغم استفاده از اسکله شناور موقت آمریکا، تاکید میکند که مسیر زمینی «بادوامترین، موثرترین، و کارآمدترین» راه برای انتقال کمکها بشردوستانه و مقابله با بحران انسانی در منطقه محاصره شده غزه با جمعیتی بالغ بر ۲.۳ میلیون نفر است.
به گفته سازمان ملل، روزانه میبایست دستکم ۵۰۰ کامیون حامل کمکها به غزه وارد شود.