لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۵ تهران ۱۹:۱۹

زلزله نسبتا قوی مناطقی از سوریه، اردن و اسرائیل را لرزاند

زمین‌لرزه‌ای نسبتا قوی شامگاه دوشنبه ۲۲ مرداد مناطقی از سوریه و اردن را لرزاند و همچنین ساکنان لبنان و شمال اسرائیل نیز آن را حس کردند.

بزرگی این زمین‌لرزه بین ۴.۸ تا ۵.۴ درجه گزارش شده و طبق آمار منابع درمانی استان حما ۲۵ مجروح بر جای گذاشته که جراحات آنها جزیی تا متوسط توصیف شده است.

مرکز لرزه‌نگاری ایالات متحده بزرگی این زلزله را ۵ درجه و کانون آن را استان حما در غرب سوریه ثبت کرده است. مرکز تحقیقات زمین‌شناسی آلمان هم گزارش داده این زمین‌لرزه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داده است.

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه، سانا، کانون این زمین‌لرزه در نزدیکی شهر حما بوده و در سراسر این کشور احساس شده است.

بنابر این گزارش، ساکنان شهر اعزاز گفته‌اند زلزله شامگاه دوشنبه برایشان تداعی‌گر زمین‌لرزه مرگبار سال ۲۰۲۳ در شمال سوریه و نزدیک مرز ترکیه بود.

رسانه‌های اسرائیل نیز گزارش داده‌اند که این زلزله در شمال این کشور احساس شده است.

برخی رسانه‌های عربی بزرگی این زلزله را ۵.۴ درجه گزارش کرده‌اند.

این مطلب بخشی از:
XS
SM
MD
LG