لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ تهران ۰۶:۰۰

دیدار ظریف با ایرانیان مقیم آمریکا


محمدجواد ظريف، وزير امور خارجه ايران روز شنبه در ساختمان مركزى سازمان ملل متحد با جمعى از ايرانيان ساكن آمريكا ديدار و گفت‌وگو كرد. در اين جلسه همچنين عباس عراقچى و مجيد تخت روانچى، معاونين آقاى ظريف و اعضاى تيم مذاكرات اتمى، سورنا ستارى، معاون فناورى رئيس جمهور ايران، و غلامعلى خوشرو، سفير ايران در سازمان ملل شركت داشتند.

محمدجواد ظريف با اشاره به ناامنى و درگيرى‌ها در خاورميانه گفت امنيت ايران، درونزا و با پشتوانه مردم ايران است. او با انتقاد از عملكرد عربستان سعودى در منطقه گفت كه بر خلاف ايران، عربستان براى امنيت خود نياز به عوامل خارجى دارد. وى افزود حضور مردم در پاى صندوق‌هاى راى در خرداد ٩٢ نشان داد كه تحريم‌ها موثر نيستند. به گفته وى تحريم‌ها على رغم ظالمانه بودن و فشار بر مردم، به نتيجه نرسيدند.

وزير امور خارجه ايران گفت ايران هنوز آثار كامل برجام را نديده و اميد مردم است كه اقتصاد را حركت مى‌دهد. او از حاضران خواست كه با وجود اختلاف‌نظرها، از ايرادها و ضعف‌هاى كوچک چشم‌پوشى كنند و عظمت ايران را ببينند. وى افزود جوانان ايرانى چه در ايران و چه در آمريكا باشند، دلشان براى ايران مى‌تپد. او با نقل قول از محمد خاتمى، رئيس جمهور سابق ايران گفت مهاجران بهترين راه براى گفت‌وگوى تمدن‌ها هستند.

محمدجواد ظريف گفت كاركنان وزارت خارجه ايران در سراسر دنيا، خدمتگزار مردم محسوب مى‌شوند و بايد به تمامى ايرانيان با هر نظر سياسى، در چهارچوب قانون خدمات ارائه كنند.

در اين جلسه همچنين سورنا ستارى، معاون فناورى رياست جمهورى در رابطه با كارآفرينى در ايران صحبت كرد و از ايرانيان علاقه‌مند در خارج از كشور دعوت كرد براى كار و تجارت به ايران بيايند.

اين جلسه به دعوت غلامعلى خوشرو، سفير ايران در سازمان ملل و در يكى از سالن‌هاى كنفرانس اين سازمان با حضور چند صد نفر از ايرانيان ساكن آمريكا برگزار شد.

XS
SM
MD
LG