لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۴ تهران ۰۵:۲۰

آزادی همه سرنشینان و بازداشت ربایندگان پرواز لیبیایی


حضور نیروهای امنیتی مالت در کنار هواپیمای لیبیایی
حضور نیروهای امنیتی مالت در کنار هواپیمای لیبیایی

نخست‌وزیر جمهوری مالت از آزادی تمام سرنشینان پرواز افریقیه ایرویز و بازداشت ربایندگان این پرواز خبر داد. این هواپیمای لیبیایی صبح جمعه با ۱۱۸ سرنشین از آسمان لیبی ربوده شده و در کشور مالت فرود آمده بود.

پیشتر جوزف موسکات نخست‌وزیر مالت، که از طریق توییتر رخدادهای مربوط به این هواپیماربایی را اعلام می‌کرد، نوشته بود که ۱۰۹ مسافر این پرواز آزاد شده‌ و تنها دو هواپیماربا و ۷ خدمه هواپیما باقی مانده‌اند.

اکنون او خبر داده است که هواپیماربایان خود را تسلیم کرده و در بازداشت هستند و خدمه باقی‌مانده در هواپیما نیز آزاد شده‌اند.

رسانه‌های جمهوری مالت روز جمعه سوم دی گزارش داده بودند که یک فروند هواپیمای کشور لیبی با ۱۱۸ سرنشین ربوده شده و با تغییر مسیر پرواز در کشور مالت فرود آمده است.

به دنبال این گزارش‌ها نخست‌وزیر جمهوری مالت در توییتر خبر را تأیید کرد و اطمینان داد که نیروهای امنیتی و اورژانس جمهوری مالت در صحنه حضور دارند.

گزارش تلویزیون دولتی مالت بیان می‌کرد که هواپیماربایان نارنجک دستی در اختیار دارند و تهدید کرده‌اند که هواپیما را منفجر خواهند کرد.

این هواپیما یک ایرباس مدل A120 متعلق به شرکت دولتی افریقیه ایرویز است و از شهر سبها در جنوب غربی لیبی با ۱۱۱ مسافر و ۷ خدمه عازم طرابلس، پایتخت لیبی، بود که ربوده شد و در نهایت به کشور مالت در جنوب اروپا رسید.

بر اساس گزارش خبرگزاری آلمان، هواپیماربایان خود را از هواداران معمر قذافی، رهبر پیشین لیبی، معرفی کرده‌ و تاکید کرده بودند که در صورت برآورده شدن خواسته‌هایش اجازه می‌دهد که همه مسافران از هواپیما خارج شوند.

گزارش رویترز نیز بیان می‌کند که یکی از هواپیماربایان در گفت‌وگو با تلویزیون لیبی خود را رهبر حزب طرفدار قذافی نامیده است.

لیبی از زمان سقوط قذافی و کشته شدن او در سال ۲۰۱۱، همچنان ناآرام است و هنوز بخش‌هایی از این کشور در کنترل شبه‌نظامیان گروه‌های مختلف قرار دارد.

آزادی مسافران پرواز افریقیه ایرویز مرحله به مرحله رخ داده و در وهله نخست ۲۵ نفر از مسافران زن آزاد شدند، سپس ۴۰ نفر دیگر و در نهایت ۴۴ مسافر باقی‌مانده.

XS
SM
MD
LG