مقام های ایالت فلوریدا روز پنجشنبه ۲۴ اسفند گفته اند در جریان فرو ریختن یک پل عابر پیاده در محوطه دانشگاه بین المللی فلوریدا در شهر میامی، دست کم چهار نفر کشته شدند.
به گزارش رویترز، نیروهای امدادی برای یافتن قربانیان یا افرادی که زیر آوار مانده اند در حال جستجو هستند.
گزارش های اولیه حاکی است که دست کم هشت خودرو زیر آوار این پل گیر افتاده اند. گفته می شود، سازه این پل ۹۵۰ تن وزن داشته است.
منابع بیمارستانی نیز می گویند، دستکم ۱۰ مجروح این حادثه به بیمارستان منتقل شده اند.
شاهدان عینی گفته اند به هنگام فرو ریختن این پل عابر پیاده خودروها در خیابان پشت چراغ قرمز متوقف بودند. این حادثه ساعت یک و ۳۰ دقیقه بعداز ظهر به وقت محلی روی داده است.
بیل نلسون، سناتور ایالت فلوریدا، پییشتر در مصاحبه با یک شبکه خبری گفته بود، شش نفر در این حادثه کشته شدند.
این در حالی است که ساعاتی بعد رییس آتش نشانی میامی اعلام کرد در این حادثه چهار نفر کشته شدند.
دانشگاه بین المللی فلوریدا در میامی در زمان فرو ریختن این پل عابر پیاده تعطیل بود و دانشجویان در تعطیلات بهاره به سر می بردند.
گزارش ها حاکی است که تحقیقات درباره دلایل فروریختن این پل ادامه دارد.