لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
شنبه ۶ دی ۱۴۰۴ تهران ۰۹:۰۷

زنده وزنه‌بردار ۱۵ ساله ایرانی رکورد نوجوانان دنیا را شکست

پوشش زندهٔ رادیوفردا هر روز شماری از مهم‌ترین اظهارنظرهای رسمی، ارزیابی‌ها و تحولات بازتاب‌یافته در رسانه‌های ایران و جهان در خصوص ایران را ارائه می‌کند.

۰۹:۳۰ ۲۲.۷.۱۴۰۴

رئیس سابق صداوسیما از دشواری دسترسی به مقامات پس از جنگ ۱۲ روزه با اسرائیل انتقاد کرد

عزت‌الله ضرغامی، رئیس پیشین سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی از دشواری دسترسی به مسئولان و برخی مقام‌های ایران بعد از جنگ ۱۲ روزه با اسرائیل انتقاد کرد.

آقای ضرغامی دوشنبه‌شب در حساب کاربری شبکهٔ ایکس خود نوشت: این‌ روزها وقتی با برخی اشخاص که اندک مسئولیتی دارند، تماس می‌گیرم، می‌گویند که دیگر تلفن همراه ندارند یا محل استقرار آن‌ها معلوم نیست.

به نوشتهٔ او، اوضاع باید برای مسئولان اجرایی و سیاسی در ایران عادی شود.

وزیر پیشین میراث فرهنگی و گردشگری همچنین نوشت: حفاظت شخصیت‌ها نیز جز برای معدود افراد خاص باید جمع شود.

در جریان جنگ ۱۲ روزهٔ اسرائیل و جمهوری اسلامی، دسترسی اطلاعاتی ارتش اسرائیل به امکان خاص و مخفی در ایران سبب شد که برخی مقام‌ها و مسئولان جمهوری اسلامی جدای از نفوذ فیزیکی، موضوع شنود و رصد گسترده ارتباطی و اطلاعاتی تلفن‌های همراه و دیگر وسایل ارتباطی از جانب اسرائیل را مطرح کنند.

۰۱:۳۳

رضا ولی‌زاده از زندان اوین، خواستار بازدید ناظران مستقل شد

رضا ولی‌زاده، روزنامه‌نگار زندانی و خبرنگار پیشین رادیو فردا در پیامی از زندان اوین با انتقاد از صحبت‌های اخیر فائزه هاشمی، از مقام‌های جمهوری اسلامی خواست به گزارشگر ویژه سازمان ملل و خبرنگاران و ناظران اجازه بازدید از زندان اوین بدهند تا واقعیت شرایط حاکم بر این زندان را بیان کنند.

آقای ولی‌زاده در این پیام صوتی با تأیید وجود بندهای اختصاصی در زندان اوین، در عین حال گفت این بندها، به گفته او متعلق به «مهره‌های حکومتی» است.

فائزه هاشمی، فرزند رئیس‌جمهوری پیشین ایران، به تازگی در اظهاراتی بحث‌انگیز شرایط زندان اوین را به «هتل» تشبیه کرده بود. او در گفت‌وگو با رادیو فردا با رد ادعای برخورداری از امتیاز ویژه در زندان اوین، گفت، منظورش تنها امکانات فیزیکی زندان اوین بوده و نه نفی فشار و شکنجه.

 گفت‌وگو با فائزه هاشمی: «به سمت سقوط حکومت می‌رویم»
please wait

No media source currently available

0:00 0:12:28 0:00
لینک مستقیم


۰۱:۲۹

شیرین یزدان‌بخش، بازیگر سینمای ایران درگذشت


شیرین یزدان‌بخش، از بازیگران سینمای ایران پنج‌شنبه شب در سن ۷۶ سالگی درگذشت.

خانم یزدان‌بخش در فیلم‌هایی مانند «ابد و یک روز»، «آشغال‌های دوست‌داشتنی» و «لطفاً مزاحم نشوید» بازی کرده بود.

خانواده او روز جمعه به خبرگزاری‌های ایران گفتند که این بازیگر مهرماه سکته مغزی کرده اما به خواست خودش رسانه‌ای نشده بود.

مراسم تشییع و خاکسپاری شیرین یزدان‌بخش هم بدون اعلام قبلی در روز جمعه برگزار شد.


۱۹:۴۹ ۵.۱۰.۱۴۰۴

نسرین ستوده از بازداشت ۶ نفر از بستگان و دوستان خسرو علیکردی خبر داد

نسرین ستوده، وکیل و حقوقدان در گفت‌وگو با رادیو فردا از بازداشت ۶ نفر از دوستان و بستگان خسرو علیکردی، وکیل جان‌باخته طی دو روز گذشته خبر داد.

خانم ستوده گفت تاکنون از بستگان آقای علیکردی، جواد، مجتبی، بهروز، احمد و ایرج علیکردی و همچنین احمد و مختار کلمیشی بازداشت شده‌اند.

به گفته این فعال حقوق‌بشر مقام‌های قضایی با درخواست وکلا برای برعهده گرفتن وکالت پرونده افراد بازداشت شده به استناد تبصره ماده ۴۸ جلوگیری می‌کنند. بر مبنای این تبصره، در پرونده‌های امنیتی، وکیل باید از میان وکلای مورد تأیید قوه قضائیه انتخاب شود.

خسرو علیکردی که وکالت برخی فعالان حقوق بشر و خانواده‌های دادخواهان را برعهده داشت، چند هفته پیش در دفترش جان باخت و مراسم ترحیم او در شهر مشهد با برخورد خشونت‌بار مأموران انتظامی و بازداشت تعداد زیادی از حاضران روبه‌رو شد.

ادامه بازداشت‌ها در مشهد؛ بی‌خبری از وضعیت بازداشتی‌ها
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:51 0:00
لینک مستقیم


۱۹:۰۳ ۵.۱۰.۱۴۰۴

وزنه‌بردار ۱۵ ساله ایرانی رکورد نوجوانان دنیا را شکست

روابط عمومی فدراسیون وزنه‌برداری روز جمعه پنجم دی اعلام کرد که محمدامین دادوند در هفته دوم لیگ جوانان ایران توانست رکورد دوضرب نوجوانان جهان را در دسته ۷۹ کیلوگرم جابه‌جا کند.

به گزارش فدراسیون وزنه‌برداری، این ورزشکار ۱۵ ساله اهل اردبیل، با ثبت رکورد ۱۸۲ کیلوگرم، رکورد جهان را یک کیلوگرم ارتقا داد.

این رکورد جدید در روز دوم از هفته دوم مسابقات لیگ جوانان که در اهواز برگزار می‌شود، ثبت شده است.

فدراسیون وزنه‌برداری آسیا نیز ویدئوی این رکوردشکنی را در اینستاگرام خود بازنشر کرده است.


۱۶:۱۵ ۵.۱۰.۱۴۰۴

افزایش آلودگی هوا در تهران باعث تشکیل «کارگروه اضطرار کاهش آلودگی» شد

در پی افزایش آلودگی هوا در تهران، روز جمعه خبر رسید که شاخص کیفیت هوای تهران به میانگین ۱۴۳ رسیده و در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفته است. به گزارش خبرگزاری‌های داخلی، به همین دلیل، جلسه کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا در استانداری تهران تشکیل شد.

به نوشته خبرگزاری مهر، آلودگی هوا در استان تهران نسبت به روز گذشته افزایش یافته و به‌ویژه در مناطق جنوبی و جنوب‌غربی به سطح نگران‌کننده نزدیک شده است. بهارستان با شاخص ۱۸۴ آلوده‌ترین نقطه استان است و در آستانه وضعیت «بسیار ناسالم» قرار دارد. شهرهایی مانند شهریار، قرچک، باغستان شهریار، ورامین و اسلامشهر نیز در محدوده «ناسالم برای همه گروه‌ها» گزارش شده‌اند. شاخص آلودگی در تهران به عدد ۱۵۰ رسیده و پیشوا و پاکدشت نیز وارد وضعیت ناسالم شده‌اند؛ شرایطی که باعث تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوا شده است.

هم‌زمان، آلودگی هوا در استان خوزستان نیز تشدید شده و هوای ۱۶ شهر این استان آلوده گزارش شده است. بر اساس اعلام اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان، ۱۱ شهر از جمله اهواز، آبادان، خرمشهر و ماهشهر در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» قرار دارند. چند شهر دیگر در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» و برخی مناطق نیز «قابل قبول» یا «پاک» گزارش شده‌اند.

۱۴:۱۵ ۵.۱۰.۱۴۰۴

مراسم چهلم فرزاد خوش‌برش در بهشهر برگزار شد

مراسم یادبود و چهلم فرزاد خوش‌برش، زندانی سیاسی، پنجشنبه در قلعه‌سر شهرستان بهشهر برگزار شد.

براساس تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، شرکت‌کنندگان در این مراسم، سرود ای ایران خواندند و شعار «پاینده ایران، جاوید شاه» سر دادند.

فرزاد خوش‌برش، ۳۱ ساله، اهل شهرستان نکا در استان مازندران بود که پس از انتقال از بازداشتگاه اداره اطلاعات ساری به‌بیمارستان در ۲۷ آبان جان خود را از دست داد.

براساس گزارش‌های منتشرشده، این کنشگر پادشاهی‌خواه در زمان بازداشت، وضعیت وخیمی داشته است. دادگستری مازندران اما در بیانیه‌ای عنوان کرده که فرزاد خوش‌برش روز ۲۵ آبان ماه درپی بروز علایم بیماری، با دستور پزشک و موافقت مقام قضایی جهت انجام اقدامات درمانی به بیمارستان منتقل و در همان روز با تودیع وثیقه و با موافقت قضایی، آزاد شد.

۱۳:۴۳ ۵.۱۰.۱۴۰۴

خط فقر در تهران «به ماهانه ۴۰ میلیون تومان رسیده است»

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در ایران می‌گوید که براساس برآوردها خط فقر در تهران به حدود ۴۰ میلیون تومان رسیده و در برخی شهرستان‌ها نیز سطح هزینه‌ها با پایتخت برابری دارد.

محمد معتمدی‌زاده، نماینده مجلس در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا، با اشاره به بودجه سال ۱۴۰۵ افزود که اتکای دولت به افزایش ۵۰درصدی درآمدهای مالیاتی در کنار رشد حدود ۲۰درصدی حقوق و دستمزدها، پاسخگوی تورم موجود نیست.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ با اشاره به نوسان بازار ارز، طلا و سکه گفت بی‌ثباتی قیمت‌ها به‌طور مستقیم بر بازار کالا و خدمات اثر جدی گذاشته است.

۲۰:۳۷ ۴.۱۰.۱۴۰۴

اسرائیل می‌گوید یک نفر را به اتهام «جاسوسی» برای ایران دستگیر کرده است

مقامات امنیتی اسرائیل روز پنجشنبه از بازداشت یک شهروند چهل ساله به اتهام همکاری با سرویس‌های اطلاعاتی ایران خبر دادند.

طبق بیانیهٔ مشترک پلیس و شین‌بت، این فرد متهم است که تحت هدایت عوامل ایرانی، از مناطق حساس، از جمله محل سکونت نفتالی بنت، نخست‌وزیر سابق اسرائیل، نقشه‌برداری و تصویربرداری کرده است.

براساس این بیانیه، این متهم به دستور رابط‌های خود، پس از تهیهٔ وسایل تصویربرداری، از جمله دوربین داشبورد، تصاویر تهیه شده را در ازای دریافت پول به خارج از کشور ارسال کرده است.

این بازداشت، جدیدترین مورد از بازداشت افراد متهم به «جاسوسی» برای ایران در اسرائیل است.

در ماه مه نیز یک جوان ۱۸ ساله اسرائیلی به اتهام جاسوسی از نفتالی بنت بازداشت شده بود.

در جریان جنگ ۱۲ روزه نیز دو نفر دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده بودند.

۲۰:۳۳ ۴.۱۰.۱۴۰۴

وزیر خارجه جمهوری اسلامی احتمال حمله دوباره به ایران را رد کرد

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران روز پنج‌شنبه در نشستی در اصفهان با رد احتمال حملۀ دوباره به ایران، بدون نام بردن از اسرائیل و آمریکا گفت: «دشمن درباره توانمندی ایران دچار اشتباه محاسباتی شده بود» و به گفتهٔ او «حالا که فهمیده‌اند، این اشتباه را تکرار نخواهند کرد».

عباس عراقچی همچنین آمادگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی را بیش از آغاز جنگ ۱۲ روزهٔ تابستان امسال دانست و گفت: «هیچ شواهد و قرائنی برای حملۀ دوباره وجود ندارد».

در روزهای اخیر گزارش‌هایی در رسانه‌های آمریکا و اسرائیل منتشر شده بود که در آن‌ها از افزایش نگرانی اسرائیل از تقویت برنامه موشکی ایران و بررسی حملۀ دوباره به ایران خبر داده بودند.

۱۴:۵۱ ۴.۱۰.۱۴۰۴

عرضه بنزین سوپر وارداتی در ایران آغاز شد

عرضه بنزین سوپر وارداتی با قیمت آزاد و از طریق جایگاه‌های سیار در تهران از امروز چهارم دی‌ماه، آغاز شد.

بر اساس اطلاعیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، در مرحله نخست پنج خودروی سوخت‌رسان سیار در نقاط مشخصی از پایتخت مستقر شده‌اند و بنزین سوپر را خارج از نظام یارانه‌ای به متقاضیان عرضه می‌کنند.

این بنزین سوپر وارداتی توسط بخش خصوصی توزیع می‌شود و عرضه آن بدون یارانه دولتی است. خودروهای سوخت‌رسان سیار با رنگ بدنه سبز و برچسب «E+95» قابل شناسایی هستند و کنترل‌های کمی و کیفی این سوخت، با مسئولیت شرکت توزیع‌کننده و توسط شرکت‌های مورد تأیید سازمان ملی استاندارد ایران انجام می‌شود.

قیمت پایه بنزین سوپر وارداتی پیش‌تر در بورس انرژی ۶۵ هزار و ۸۰۰ تومان به ازای هر لیتر تعیین شده بود، اما قیمت نهایی آن در جایگاه‌های سیار هنوز رسماً اعلام نشده است.

با احتساب هزینه حمل، حق‌العمل جایگاه‌داران و ۱۳ درصد مالیات بر ارزش افزوده، برآوردها حاکی است قیمت هر لیتر بنزین سوپر آزاد می‌تواند به حدود ۷۵ تا ۸۰ هزار تومان برسد؛ رقمی که عملاً بنزین سوپر را به سوختی کاملاً آزاد و خارج از نظام بنزین یارانه‌ای و سهمیه‌ای تبدیل می‌کند.

این به این معنی است که قیمت پر کردن یک باک ۵۰ لیتری هزینه‌ای معادل ۴ میلیون تومان برای مالک خودرو به همراه خواهد داشت. چرا که میانگین گنجایش مخزن بنزین بسیاری از خودروهای ساخت ایران خودرو و سایپا بین ۵۰ تا ۶۰ لیتر است.

بیشتر

XS
SM
MD
LG