میرحسین موسوی ادعای مطرح شده از سوی محمدرضا باهنر مبنی بر ارسال پیام به وی را تکذیب کرد. آقای باهنر نماینده سابق مجلس و وابسته به طیف موسوم به اصولگراست.
به گزارش وب سایت کلمه آقای موسوی روز سه شنبه ۲۶ مرداد در ملاقات با خانوادهاش با اشاره به ادعای محمدرضا باهنر گفته "پوستر «دروغ ممنوع» در سال ۸۸ همه جا بود. خوب است آقای باهنر هر موقع قصد سخنرانی یا مصاحبه دارد به پیام آن پوستر برآمده از مردم فکر کند."
در همین حال علی مطهری، هم در مصاحبه با خبرگزاری کار ایران، ایلنا، گفته است که نمیتوان تمام تقصیرها در وقایع ۸۸ به گردن آنهایی است که در حصرند.
نایب رئیس مجلس در عین حال افزود اینکه یک طرف قضیه در حصر باشد و اجازه دفاع نداشته باشد و از طرف دیگر مرتباً اتهامهایی به آنها وارد کنیم، اقدام منصفانه و جوانمردانهای نیست.
میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی، رهبران معترض به حاکمیت در جریان وقایع سال ۸۸ هستند که بیش از ۲ هزار روز است بدون محاکمه در حصر به سر میبرند.