نورعلی تابنده، قطب دراویش گنابادی در ویدیویی به طور تلویحی از «حصر خانگی» خود خبر داد و ابراز امیدواری کرد که محدودیتهای اعمالشده در مورد وی و سایر اعضای این گروه تا نوروز رفع شود.
آقای تابنده در این ویدیو که در وبسایت مجذوبان نور منتشر شده، خطاب به هوادارانش گفته که «نگران» نباشند و «حال مزاجی» او خوب است. وی با این حال در این پیام ویدیویی که سهشنبه ضبط شده، اضافه کرده که در حال حاضر «بیرون نمیتواند» بیاید، «اما در منزل، آزاد» است.
تجمع اعتراضی دراویش گنابادی در اطراف خانه نورعلی تابنده، در روز ۳۰ بهمن، با دخالت نیروهای امنیتی و لباس شخصیهای موتورسوار به خشونت کشیده شد.
به دنبال این خشونتها که منجر به بازداشت صدها تن از دراویش شد، تصاویر و ویدیوهایی از تعدادی از بازداشتشدگان که به شدت مورد «ضرب و جرح» قرار گرفته بودند، منتشر شد.
آقای تابنده در پیامهای کتبی خود پس از درگیریها از دراویش خواسته بود که فعلا مراجعه به تهران و شرکت در مراسم این گروه را متوقف کنند.