شورایی از کشورهای عضو پیمان آنتلانتیک شمالی – ناتو- برای بحث و بررسی مساله مسمومیت جاسوس دوجانبه روس در بریتانیا، نشستی برگزار خواهد کرد.
خبرگزاری تاس با اعلام این که این خبر را سرویس مطبوعاتی ناتو در اختیارش گذاشته میافزاید یک مقام رسمی ناتو تاکید کرده که انتظار میرود طی روزهای آینده نشستها و بحثهای بیشتری پیرامون مسومیت سرگئی اسکریپال و دخترش برگزار شود.
ترزا می، نخستوزیر بریتانیا روز چهارشنبه ، اعلام کرد در واکنش به مسموم شدن جاسوس دوجانبه روس و دخترش یولیا، ۲۳ دیپلمات روسیه از این کشور اخراج میشوند.
ترزا می که روز چهارشنبه در مجلس عوام بریتانیا سخن میگفت همچنین تاکید کرد هرجا که تهدیدی احساس شود، داراییهای دولت روسیه مسدود خواهد شد.
بریتانیا گفته است مظنون اصلی در مورد مسموم کردن این جاسوس سابق و دخترش با گاز اعصاب، روسیه است. روسیه این اتهام را رد کرده است.
سرگئی اسکریپال و دخترش که روز ۱۳ اسفند و بعد از یک مسمومیت اسرارآمیز در شهر سالیزبوری بریتانیا به بیمارستان منتقل شدند هنوز در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند.